- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Τζο Μπάιντεν: Τόνισε πως η Κάμαλα Χάρις είναι η καλύτερη - Τι είπε για το υπόλοιπο της θητείας του
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, παρότρυνε χθες Δευτέρα την παράταξή του, τους Δημοκρατικούς, να ταχθούν υπέρ της αντιπροέδρου του, καθώς η Κάμαλα Χάρις μοιάζει επί του παρόντος να είναι η κυριότερη διεκδικήτρια του χρίσματος του κόμματος ώστε να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
«Είναι η καλύτερη», τόνισε —με τη φωνή ακόμη βραχνή, εξαιτίας της COVID— ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια συνδιάλεξης που αναμεταδόθηκε απευθείας, λίγο πριν από την πρώτη προεκλογική ομιλία της κυρίας Χάρις μετά την ανακοίνωση.
Ο Δημοκρατικός πρόεδρος, 81 ετών, ο οποίος ως την ανακοίνωση της Κυριακής αντιστεκόταν σθεναρά στις ολοένα πιο ευρείες πιέσεις που δεχόταν να εγκαταλείψει, συμπλήρωσε πως η απόφαση που πήρε ήταν η «σωστή».
Μπάιντεν: Υπόσχεση να «συνεχίσει να εργάζεται για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεσμεύθηκε χθες Δευτέρα πως θα «συνεχίσει να εργάζεται για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα», την επομένη της ανακοίνωσής του πως εγκαταλείπει την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στο αξίωμα τον Νοέμβριο — και την παραμονή προγραμματισμένης συνάντησής του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Θα εργαστώ σε στενή συνεργασία με τους Ισραηλινούς και με τους Παλαιστίνιους για να προσπαθήσω να βρω τρόπο να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα», είπε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης, που αναμεταδόθηκε απευθείας, λίγο πριν από την πρώτη προεκλογική εμφάνιση που ήταν προγραμματισμένο να κάνει η αντιπρόεδρός του Κάμαλα Χάρις, την οποία ανακοίνωσε πως προκρίνει για να γίνει η υποψήφια της παράταξής του για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Η απάντηση του Σουντάρ Πιτσάι στο αίτημα του πρόεδρου των ΗΠΑ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.