- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζο Μπάιντεν: Τόνισε πως η Κάμαλα Χάρις είναι η καλύτερη - Τι είπε για το υπόλοιπο της θητείας του
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, παρότρυνε χθες Δευτέρα την παράταξή του, τους Δημοκρατικούς, να ταχθούν υπέρ της αντιπροέδρου του, καθώς η Κάμαλα Χάρις μοιάζει επί του παρόντος να είναι η κυριότερη διεκδικήτρια του χρίσματος του κόμματος ώστε να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
«Είναι η καλύτερη», τόνισε —με τη φωνή ακόμη βραχνή, εξαιτίας της COVID— ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια συνδιάλεξης που αναμεταδόθηκε απευθείας, λίγο πριν από την πρώτη προεκλογική ομιλία της κυρίας Χάρις μετά την ανακοίνωση.
Ο Δημοκρατικός πρόεδρος, 81 ετών, ο οποίος ως την ανακοίνωση της Κυριακής αντιστεκόταν σθεναρά στις ολοένα πιο ευρείες πιέσεις που δεχόταν να εγκαταλείψει, συμπλήρωσε πως η απόφαση που πήρε ήταν η «σωστή».
Μπάιντεν: Υπόσχεση να «συνεχίσει να εργάζεται για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα»
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεσμεύθηκε χθες Δευτέρα πως θα «συνεχίσει να εργάζεται για να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα», την επομένη της ανακοίνωσής του πως εγκαταλείπει την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στο αξίωμα τον Νοέμβριο — και την παραμονή προγραμματισμένης συνάντησής του με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Θα εργαστώ σε στενή συνεργασία με τους Ισραηλινούς και με τους Παλαιστίνιους για να προσπαθήσω να βρω τρόπο να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα», είπε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης, που αναμεταδόθηκε απευθείας, λίγο πριν από την πρώτη προεκλογική εμφάνιση που ήταν προγραμματισμένο να κάνει η αντιπρόεδρός του Κάμαλα Χάρις, την οποία ανακοίνωσε πως προκρίνει για να γίνει η υποψήφια της παράταξής του για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ;
Ο άνδρας παραδέχτηκε την πράξη του και εξήγησε ότι το έκανε «για πλάκα»
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η πληγή θα κλείσει σε περίπου έναν μήνα
Μήνυση από τη μετεωρολογική υπηρεσία της Γαλλίας
Η χώρα ελπίζει ότι με την ήττα του Όρμπαν τα δεδομένα θα αλλάξουν
Τα μέλη της συμμορίας είναι γεννημένα μεταξύ 2012 - 2015
Σε πλήρη πολεμικό συντονισμό Ισραήλ και ΗΠΑ
Οι κατηγορίες πριν και μετά τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο δούκας του Σάσεξ απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των σφαγών που αποδίδονται στον ρωσικό στρατό στην Μπούτσα
Ο Τζον Άμπεντσαϊν έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά από σύλληψη για υλικό παιδικής πορνογραφίας
Αποκαλύψεις του BBC - Στέγαζε γυναίκες σε πολυτελή διαμερίσματα, ενώ η βρετανική αστυνομία αρνούνταν να τον ερευνήσει
Συνεχίζεται η πίεση των ΗΠΑ προς τους συμμάχους της
Τι κι αν το YouTube τον πετάει από την πλατφόρμα, ο influencer συνεχίζει τα ακραία challenges
Κύμα κυβερνοεπιθέσεων μέσω Signal πλήττει υψηλόβαθμους πολιτικούς και διπλωμάτες
«Κανείς δεν περνάει τα Στενά χωρίς την άδειά μας», δήλωσε ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ
«Η Ελλάδα παίζει ήδη ρόλο σταθεροποιητή και την επόμενη μέρα θα είναι ακόμη πιο κρίσιμη», τόνισε στην ATHENS VOICE o Αμερικανός διπλωμάτης
Ο αποκλεισμός του mobile internet έχει δυσαρεστήσει πολλούς Ρώσους τους τελευταίους μήνες
Όσα άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές εταιρείες
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών αναμένεται σήμερα το βράδυ στο Ισλαμαμπάντ, μαζί με μια μικρή ομάδα αντιπροσώπων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.