- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας κολύμπησε στον Σηκουάνα για να δείξει ότι είναι καθαρός
Παραμένουν τα ερωτήματα για την καταλληλότητα του ποταμού λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά Καστερά βούτηξε στον Σηκουάνα - Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα.
Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 να αρχίζουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά Καστερά έκανε βουτιά και κολύμπησε σήμερα στον Σηκουάνα, σε μια στιγμή δημοσιότητας που οι αρχές της χώρας ελπίζουν ότι θα δείξει πως ο ποταμός της πρωτεύουσας είναι αρκετά καθαρός.
Όλα αυτά ενώ τα ερωτήματα παραμένουν για το κατά πόσο ο Σηκουάνας είναι έτοιμος για να υποδεχθεί αγωνίσματα κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν την περίοδο 26 Ιουλίου-11 Αυγούστου.
Παρίσι 2024: Κολύμπησε στον Σηκουάνα η Ουντεά Καστερά
Την Ουντεά Καστερά συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός του BFM TV, καθώς κολύμπησε για λίγο στον Σηκουάνα, κοντά στις γέφυρες Alexandre III και Invalides.
Το τρίαθλο και τα αγωνίσματα της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο Σηκουάνα, με τον φημισμένο ποταμό να έχει χρησιμοποιηθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στο Παρίσι το 1900.
Amélie Oudéa-Castera plonge dans la Seine, à 13 jours des Jeux olympiques pic.twitter.com/5dfyOoVvf1
— BFMTV (@BFMTV) July 13, 2024
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό, η οποία υπερασπίστηκε την εκστρατεία για τον έγκαιρο καθαρισμό του συχνά μολυσμένου ποταμού ενόψει των Αγώνων, έχει επίσης υποσχεθεί να κολυμπήσει στον Σηκουάνα, προκειμένου να σηματοδοτήσει την άφιξη των Ολυμπιακών στο Παρίσι και την καταλληλότητα του ποταμού για κολυμβητικές εκδηλώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.