Κοσμος

Νεκρός ο ηθοποιός Johnny Wactor - Τον πυροβόλησαν ληστές

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της δολοφονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Johnny Wactor σε στιγμιότυπο από τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε
Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό © Youtube / ABC7

Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του General Hospital - Η απόπειρα ληστείας και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών 

Ο Johnny Wactor, γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο General Hospital, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πυρά που δέχθηκε από ληστές στο Λος Άντζελες. Ο 37χρονος ηθοποιός πυροβολήθηκε το πρωί του Σαββάτου (26.5) από άνδρες που αποπειράθηκαν να κλέψουν τον καταλύτη από ένα όχημα, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα του. 

Σύμφωνα με τον Guardian, οι ύποπτοι διέφυγαν από το σημείο με όχημα και δεν έχουν συλληφθεί. Ο ατζέντης του Johnny Wactor, David Shaul, επιβεβαίωσε επίσης το θάνατό του στο Variety. «Ο Johnny Wactor ήταν εντυπωσιακός άνθρωπος», έγραψε ο Shaul σε μια δήλωση και συνέχισε: «Δεν ήταν απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό παράδειγμα ηθικού ανθρώπου για όλους όσοι τον γνώριζαν. Υποστηρίζοντας τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και τη στάση του ανθρώπου που δεν τα παρατάτε ποτέ».

Johnny Wactor: Τα πρώτα του βήματα και το πρόωρο τέλος

Ο Johnny Wactor γεννήθηκε το 1986 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη δραματική σειρά Lifetime Army Wives και συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορους ρόλους σε τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το Westworld, το OA και το Criminal Minds. Από το 2020 έως το 2022, ο Wactor εμφανίστηκε σε περισσότερα από 160 επεισόδια του General Hospital, όπου έπαιξε τον χαρακτήρα Brando Corbin.

«Ολόκληρη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor. Ήταν πραγματικά μοναδικός. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της σειράς σε ανακοίνωσή τους για την απώλεια του ηθοποιού.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.