Κοσμος

Άνδρας με σπαθί επιτέθηκε κατά περαστικών - Νεκρός 13χρονος

Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας με σπαθί επιτέθηκε κατά περαστικών - Νεκρός 13χρονος
Αστυνομικός στο Λονδίνο © EPA/DAVID ROBERTS

Βρετανία: Ένα 13χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του από την επίθεση άνδρα με σπαθί στο Λονδίνο

Ένα 13χρονο αγόρι σκοτώθηκε και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση την Τρίτη, την οποία προξένησε ένας άνδρας με σπαθί.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι το περιστατικό σχετίζεται με την τρομοκρατία. Η αστυνομία ακινητοποίησε και συνέλαβε έναν 36χρονο άνδρα μετά το περιστατικό κοντά στο Hainault στο ανατολικό Λονδίνο. Βίντεο έδειξε έναν άνδρα ντυμένο στα κίτρινα να κραδαίνει κάτι που φαινόταν να είναι σπαθί.

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνω ότι ένας από τους τραυματίες, ένα 13χρονο αγόρι, πέθανε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού μαχαιρώθηκε και δυστυχώς πέθανε λίγο αργότερα», δήλωσε ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Μπελ.

Δύο μέλη του κοινού και δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους. Οι δύο αστυνομικοί είχαν μαχαιριές που απαιτούσαν χειρουργική επέμβαση, πρόσθεσε ο Μπελ.

«Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια συνεχιζόμενη απειλή για την ευρύτερη κοινότητα, δεν αναζητούμε περισσότερους υπόπτους και το περιστατικό αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.