- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο «Rock» λέει ότι δεν θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν το 2024
O ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική
Nτουέιν Τζόνσον: Δεν υποστηρίξει τον Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024
Ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός Ντουέιν «Τhe Rock» Tζόνσον κατάφερε πλήγμα στην καμπάνια επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι δεν θα επαναλάβει την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο στη διαφαινόμενη ρεβάνς του με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τζόνσον υποστήριξε τον Μπάιντεν στην πρώτη αναμέτρηση με τον Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια, χαιρετίζοντας τότε τον πρώην αντιπρόεδρο και γερουσιαστή για τη «συμπόνια, την καρδιά, την ορμή και την ψυχή» του.
Όμως, σε συνέντευξή του στο Fox News την Παρασκευή, ο Τζόνσον δήλωσε: «Θα το ξανακάνω αυτό; Η απάντηση είναι όχι. Συνειδητοποιώ τώρα, πηγαίνοντας σε αυτές τις εκλογές, ότι δεν θα το κάνω (δημόσια στήριξη)».
Ο Μπάιντεν νίκησε πειστικά τον Τραμπ, αλλά τέσσερα χρόνια μετά, δήλωσε ο Τζόνσον στο Fox News: «Είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση της Αμερικής αυτή τη στιγμή; Λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε; Πιστεύω σε αυτό - είμαι αισιόδοξος τύπος. Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Η υποστήριξη στον Μπάιντεν ήταν αυτό που πίστευα ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα εκείνη τη στιγμή».
Ντουέιν Τζόνσον: Οι πολιτικές φιλοδοξίες
Εδώ και καιρό αντικείμενο φημών σχετικά πολιτικές φιλοδοξίες, ο Τζόνσον φέρεται να δέχτηκε προσέγγιση από το «No Labels», την κεντρώα οργάνωση που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα κατεβάσει τελικά υποψήφιο εναντίον του Μπάιντεν και του Τραμπ.
Το 2021, αφού μια δημοσκόπηση έδειξε δημόσια υποστήριξη στο πρόσωπο του, ο Τζόνσον δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ οραματίστηκαν έναν τετραπέρατο, φαλακρό, τατουάζ, μισό μαύρο, μισό σαμοανό, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγάκι, φοράει σακίδιο με φανελάκια και μπαίνει στη λέσχη τους - αλλά αν συμβεί ποτέ, θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω εσάς, τον λαό».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.