- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Λουίς Ρουμπιάλες αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 30 μηνών για το φιλί στη Τζένι Χερμόσο
Ο πρώην επικεφαλής της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Λουίς Ρουμπιάλες: Η εισαγγελία ζητά φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Η εισαγγελία του Εθνικού Δικαστηρίου της Ισπανίας ζήτησε την καταδίκη του πρώην προέδρου της εθνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF) Λουίς Ρουμπιάλες, σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για το μη συναινετικό φιλί και τον φερόμενο ως επακόλουθο καταναγκασμό της παίκτριας της εθνικής γυναικών, Τζένι Χερμόσο.
Λουίς Ρουμπιάλες: Πιθανή φυλάκιση 30 μηνών για το μη συναινετικό φιλί
Ο 46χρονος Ρουμπιάλες άρπαξε τη Χερμόσο και τη φίλησε στα χείλη στις 20 Αυγούστου 2023, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του Μουντιάλ, αφότου η Ισπανία κέρδισε την Αγγλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στο Σίδνεϊ, προκαλώντας παγκόσμια οργή, καθώς και δημόσιο διάλογο στην Ισπανία για τα φαινόμενα σεξισμού.
Η Χερμόσο και οι συμπαίκτριές της είπαν ότι το φιλί ήταν ανεπιθύμητο και εξευτελιστικό, αλλά ο Ρουμπιάλες υποστήριξε ότι ήταν συναινετικό και αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία.
Επιπλέον, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS, η αντιεισαγγελέας του AN, Μάρτα Ντουράντεθ, ζητά επίσης ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους της υπόθεσης, τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ανδρικής ομάδας, Άλπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της ισπανικής γυναικείας ομάδας και νυν προπονητή γυναικών του Μαρόκου, Χόρχε Βίλδα, και τον πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της RFEF Ρούμπεν Ριβέρα.
Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου, Φραντσίσκο ντε Χόρχε, θεώρησε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στις 14 Μαρτίου με τη λήψη κατάθεσης από την νυν προπονήτρια Μόντσε Τομέ.
Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα του Ρουμπιάλες
Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες ερευνάται επίσης για αρκετά συμβόλαια της RFEF που αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και την ανακαίνιση του γηπέδου της Λα Καρτούχα στη Σεβίλη.
Η αστυνομία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα στη Γρανάδα που ανήκε στον Ρουμπιάλες, ο οποίος είχε αποκλειστεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τρία χρόνια τον Οκτώβριο, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.