- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοσμοσυρροή στην Λιμόζ από πιστούς των UFO που πληρώνουν 160 ευρώ το εισιτήριο
Βίντεο από κρυφή κάμερα
Λιμόζ: Κοσμοσυρροή σε συνέδριο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τους εξωγήινους
Χιλιάδες άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει εξωγήινη μορφή ζωής βρέθηκαν το Σάββατο στην γαλλική πόλη Λιμόζ, ελπίζοντας να έρθουν «σε επαφή...μαζί τους».
Το κτίριο Zenith Limoges Metropole, το ασημένιο, σε σχήμα δίσκου κτίριο που βρίσκεται σε ένα χωράφι έξω από έναν από τους κύριους αυτοκινητόδρομους είναι το σκηνικό για το τριήμερο συνέδριο στο οποίο συμμετέχει κάθε αυτοαποκαλούμενος ειδικός της εξωγήινης ζωής. Το Symposium Exovision αναμένεται να προσελκύσει 2.200 συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν πληρώσει από 150 έως 190 ευρώ για να το παρακολουθήσουν.
Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από μια ομάδα που ονομάζεται «Alliances Célestes», ή «Ουράνιες Συμμαχίες», ισχυρίζεται ότι θέλει να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει την ανθρωπότητα για την άφιξη εξωγήινων ή για «συναντήσεις νέου τύπου». Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης αναφέρεται: «Η αποστολή αυτής της αντιπροσωπείας πολιτών είναι να συνοδεύσει την ανθρωπότητα σε αυτή τη διαδικασία, προκειμένου να ενημερωθεί σωστά και να μειώσει το φόβο και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει αυτού του είδους η συνάντηση».
Κάθε είδους θεωρία συνομωσίας
Ενώ πολλοί κάνουν λόγο για «ακίνδυνο» συνέδριο μιας περιθωριακής ομάδας, Γάλλοι αξιωματούχοι λένε ότι οι συμμετέχοντες βρίσκονται εκεί για να πλασάρουν θεωρίες συνωμοσίας.
Ένας από τους προσκεκλημένους του συνεδρίου τράβηξε ιδιαίτερη προσοχή είναι ο Antoine Cuttitta, ο οποίος είναι ακόλουθος του QAnon. Σύμφωνα με το Conspiracy Watch, ο Γάλλος προωθεί τις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας με τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του: ότι μια σατανιστική ελίτ κυβερνά τον κόσμο και βρίσκεται πίσω από ένα τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας και ότι οι αμερικανικές εκλογές του 2020 ήταν στημένες.
Αν και απαγορεύεται η είσοδος των μέσων ενημέρωσης στην εκδήλωση, δύο δημοσιογράφοι του περιφερειακού ειδησεογραφικού μέσου «Le Populaire» κατάφεραν να διεισδύσουν στην εκδήλωση το Σάββατο και κατέγραψαν όσα είδαν.
Οι ίδιοι είπαν ότι ο γενικός διευθυντής της ομάδας «Alliances Célestes», Jean-Michel Raoux, ήταν ντυμένος με μπλε και κίτρινη στολή και καπέλο και συστήθηκε ως προερχόμενος από τον πλανήτη «Niam». Ο Raoux παρουσίασε στο πλήθος μια σειρά από κοκκώδεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες ως αδιάψευστη απόδειξη εξωγήινης ζωής. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι άκουσαν την Anne Givaudan, μια «γαλαξιακή δημοσιογράφο», η οποία δήλωσε ότι προέρχεται από τη χώρα της Σαμπάλα και είπε στους παρευρισκόμενους ότι είδε υβρίδια ανθρώπου-ζώου στην Ανταρκτική.
🛸 Limoges: un congrès pour préparer l'arrivée des extraterrestres
— BFMTV (@BFMTV) March 18, 2024
L'image du jour de @MarieGentric pic.twitter.com/kmGvZo3Dlg
Πηγή: The Times
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 16 μήνες
Ο στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε τι συμβαίνει μακριά από τις κάμερες και γιατί «κανείς δεν το μαθαίνει»
Σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα
Εξαπέλυσε πυραύλους και drones, στο στόχαστρο και δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ
Η περίπτωση του 17χρονου που συνελήφθη στην Ολλανδία
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.