Κοσμος

Αντιμέτωπη ακόμα και με φυλάκιση η Μπιάνκα Σενσόρι για την εμφάνιση χωρίς εσώρουχο

Ως γνωστόν η σύντροφος του Κάνιε Γουέστ αρέσκεται στις προκλητικές εμφανίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντιμέτωπη ακόμα και με φυλάκιση η Μπιάνκα Σενσόρι για την εμφάνιση χωρίς εσώρουχο
© Arnold Jerocki/Getty Images/Ideal Imagae

Μπιάνκα Σενσόρι: Αντιμέτωπη με φυλάκιση για την εμφάνιση χωρίς εσώρουχο στο Παρίσι

Η Μπιάνκα Σενσόρι θα μπορούσε να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης ή πρόστιμο 15.000 ευρώ, αφού φέρεται να κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς στο Παρίσι. 

Την Τρίτη, η αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχα φορώντας μόνο ένα καλσόν κατά τη διάρκεια εξόδου με τον σύντροφο της Κάνιε Γουέστ Η Σενσόρι δεν προσπάθησε να κρύψει τα επίμαχα σημεία καθώς πλήθος σοκαρισμένων θεατών έσπευσε να τραβήξει φωτογραφίες.

Η νέα εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι που προκάλεσε αντιδράσεις
© screenshot/youtube

Παρότι η «μούσα» του ράπερ είναι γνωστό ότι «υπερεκθέτει» το σώμα της δημοσίως, η τελευταία της πράξη θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με τους Γάλλους αξιωματούχους αν βρεθεί να παραβιάζει τους νόμους περί ευπρέπειας.

Άρθρο του ποινικού κώδικα (που ισχύει από την 1η Μαρτίου 1994) ορίζει ότι «η εκ προθέσεως σεξουαλική επίδειξη ενώπιον άλλων σε χώρο προσιτό στο κοινό τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο εκατό χιλιάδων φράγκων. [€15,000]' Ωστόσο, για τον γυμνισμό δεν υφίσταται προσβολή της δημοσίας αιδούς, με τον νομοθέτη να ορίζει ότι: «η κατηγορία έχει διατυπωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται κάθε δυνατότητα δίωξης κατά προσώπων που ασκούν γυμνισμό σε χώρους ειδικά προορισμένους για τον σκοπό αυτό».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Σενσόρι κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με το νόμο λόγω της εμφάνισης της. Πέρυσι,  κινδύνευσε με πρόστιμο 10.000 ευρώ και φυλάκιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ζευγαριού στην Ιταλία, όπου περπατούσε «σχεδόν γυμνή» στην ευρωπαϊκή χώρα.

Πηγή: Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ