Κοσμος

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ μετά από πενταετή μάχη με την ALS

Είχε γίνει γνωστός κυρίως από το «Star Trek»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ μετά από πενταετή μάχη με την ALS
© Albert L. Ortega/Getty Images/Ideal Image

Kένεθ Μίτσελ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών του «Star Trek» και της «Marvel»

Ο Κένεθ Μίτσελ, ο οποίος έπαιξε διάφορους ρόλους στο «Star Trek: Discovery» και ήταν επίσης γνωστός από το «Jericho» και «Captain Marvel», πέθανε από επιπλοκές της ALS (μυατροφική πλευρική σκλήρυνση), σε ηλικία 49 ετών. 

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Κένεθ Μίτσελ αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπημένου φίλου», μοιράστηκε η οικογένειά του στο X/Twitter.

«Για πεντέμισι χρόνια, ο Κεν αντιμετώπισε μια σειρά από τρομερές προκλήσεις από την ALS. Και με τον τρόπο του κατάφερε να ξεπεράσει κάθε μία με χάρη και αφοσίωση, για να ζήσει μια πλήρη και χαρούμενη ζωή σε κάθε στιγμή. Έζησε σύμφωνα με τις αρχές ότι κάθε μέρα είναι ένα δώρο και ότι ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση στο Instagram. 

Ο Mίτσελ έπαιξε τρεις χαρακτήρες στις δύο πρώτες σεζόν του «Star Trek: Discovery».  «Το να συμμετέχω στο Star Trek με εμπνέει και μου δίνει σκοπό», δήλωσε ο Μίτσελ στο Syfy Wire το 2020. "Ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί".

Ήταν επίσης γνωστός για το ρόλο του ως «Eric Green» στο «Jericho» του CBS. Στον κινηματογράφο, υποδύθηκε τον «Joseph Danvers» στο «Captain Marvel» του 2019, τον πατέρα της Carol Danvers (Μπρι Λάρσον) και στις αρχές της καριέρας του ως Ralph Cox στην αθλητική βιογραφία «Miracle» το 2004. Οι πρόσθετες τηλεοπτικές του συμμετοχές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το «The Astronaut Wives Club», το «Switched at Birth» και guest spots στα Code Black, CSI: Cyber και NCIS.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ