Κοσμος

Ο Χάρι θα μεταβεί στη Βρετανία για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη διάγνωση καρκίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρίγκιπας Χάρι
Ο πρίγκιπας Χάρι ©EPA/ANDY RAIN

Βασιλιάς Κάρολος: Ο Χάρι θα μεταβεί στη Βρετανία για να δει τον πατέρα του μετά τη διάγνωση καρκίνου

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον βασιλιά Κάρολο για τη διάγνωση καρκίνου και πρόκειται να ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στη Βρετανία για να τον συναντήει, όπως μετέδωσε το BBC.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Χάρι πρόκειται να συναντηθεί με τον πατέρα του μέσα «στις επόμενες ημέρες», σύμφωνα με το BBC.

O βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνου, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/2), από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, λίγες μέρες αφότου εξήλθε από κλινική που υποβαλλόταν σε θεράπεια για τον προστάτη. 

O βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο
O βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο ©EPA/ANDY RAIN

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης στον Βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, καταγράφηκε ένα ξεχωριστό ανησυχητικό θέμα. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί τον έχουν συμβουλεύσει να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να εργάζεται και να χειρίζεται επίσημα έγγραφα.

Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στα πλήρη δημόσια καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημόσια κατανόηση για όλους εκείνους στον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ