Κοσμος

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο Γκάρι Γκράχαμ γνωστός για τον ρόλο του στο «Star Trek»

Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο Γκάρι Γκράχαμ γνωστός για τον ρόλο του στο «Star Trek»
Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο Γκάρι Γκράχαμ γνωστός για τον ρόλο του στο «Star Trek» © IMDB

Γκάρι Γκράχαμ: Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών - Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του 

Ο Γκάρι Γκράχαμ, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Star Trek: Enterprise», πέθανε τη Δευτέρα. Ήταν 73 ετών.

Η Σούσαν Λαβέλ, η πρώην σύζυγός του, επιβεβαίωσε την είδηση με μια ανάρτηση στο Facebook. Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η σύζυγος του Γκράχαμ, Μπέκι Χόπκινς, ήταν στο πλευρό του όταν πέθανε.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γκάρι Γκράχαμ

«Mε βαθιά, βαθιά θλίψη σας ανακοινώνω ότι ο Γκάρι Γκράχαμ, ο πρώην σύζυγός μου, εκπληκτικός ηθοποιός και πατέρας του πανέμορφου και μοναδικού κοινού μας παιδιού, της Χέιλι Γκράχαμ, απεβίωσε σήμερα. Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι, ειδικά η κόρη μας Χέιλι» έγραψε η Λαβέλ.

Η Λαβέλ είπε ότι γνώρισε τον Γκράχαμ όταν ήταν συμπρωταγωνιστής στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "Alien Nation" της δεκαετίας του 1980, προσθέτοντας ότι είχε πολλές άλλες συμμετοχές, όπως το "All the Right Moves" με τον Tom Cruise.

Η Λαβέλ συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο της κόρης τους Hayley με τον Gary σε γύρισμα ενώ ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την κρατούν στις σκέψεις τους και κατέληξε: «Πέταξε ψηλά στους ουρανούς Γκαρ! Ευχαριστώ για το ταξίδι μας και ευχαριστώ για τα δώρα που μου άφησες στην υποκριτική, την αγάπη μου για τα άλογα και το πιο σημαντικό, την κόρη μας».

It is with deep profound sadness to say that Gary Graham, my ex husband, amazing actor and father of our beautiful only...

Posted by Susan Lavelle on Monday, January 22, 2024

Οι ρόλοι του Γκάρι Γκράχαμ

Στο "Star Trek: Enterprise", ο Graham υποδύθηκε τον πρέσβη Soval από το 2001 έως το 2005, συμμετέχοντας συνολικά σε 12 επεισόδια. Άλλοι τηλεοπτικοί του τίτλοι περιλαμβάνουν το "M.A.N.T.I.S.", το "JAG" και το "Universal Dead". Έπαιξε επίσης ως guest star σε σειρές όπως οι "Ally McBeal", "Nip/Tuck", "Renegades" και "Work Related", μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις ταινίες, ο Graham είχε ρόλους στις ταινίες "The Spy Within", "The Last Warrior", "The Arrogant", "All the Right Moves", "Robot Jox" και "Steel".

Με πληροφορίες από: TMZ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ