Κοσμος

Τραγικός θάνατος για 9χρονο στη Φλόριντα - Τον πάτησε το σχολικό ενώ είχε σκύψει για να πιάσει τη μπάλα του

Μαρτυρίες αναζητούν οι αστυνομικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όψεις από το πίσω μέρος σχολικού λεωφορείου
Φλόριντα: Νεκρός 9χρονος - Τον πάτησε το σχολικό λεωφορείο © Unsplash / Joshua Hoehne

Φλόριντα: Νεκρός 9χρονος - Τον πάτησε το σχολικό λεωφορείο - Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο αγόρι στη Φλόριντα. Ο μαθητής είχε μόλις αποβιβαστεί όταν ο οδηγός του σχολικού έβαλε μπροστά και - υπό συνθήκες που ερευνώνται - τον πάτησε, σκοτώνοντάς το. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 9χρονος βρέθηκε κάτω από το όχημα αναζητώντας την μπάλα του, ωστόσο, δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό. 

Σύμφωνα με το New York Post, μόλις ο 9χρονος έφτασε στον προορισμό του. Η θεία του παιδιού υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι «αφού κατέβηκε, η μπάλα που κρατούσε στα χέρια του κύλησε κάτω από το σχολικό λεωφορείο και ο ίδιος σύρθηκε, προκειμένου να την πιάσει, ενώ το λεωφορείο ήταν ακίνητο. Ο οδηγός δε γνώριζε ότι το αγόρι βρισκόταν κάτω από το όχημα, όταν έβαλε μπρος κι άρχισε να απομακρύνεται, σκοτώνοντας κατά λάθος το παιδί.

Φλόριντα: Οι αρχές αναζητούν μάρτυρες για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα του δυστυχήματος δεν υπήρχαν άλλα παιδιά στο σχολικό, με τις αρχές να αναζητούν μάρτυρες, για να εξακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου.  Το λεωφορείο ρυμουλκήθηκε, για να ελεγχθεί για πιθανά μηχανικά προβλήματα, καθώς οι Αρχές εξέτασαν πλάνα του λεωφορείου από κοντινές κάμερες παρακολούθησης, για να προσδιορίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η Kenia Joachim, μητέρα τριών παιδιών, είπε στο WESH-TV ότι ο 7χρονος γιος της ήταν καλύτερος φίλος με το παιδί που πέθανε. «Σχεδόν κάθε μέρα, ήταν έξω από το σπίτι μου, την πόρτα του διαμερίσματός μου. Απλώς έπαιζε ή θα ήταν στην παιδική χαρά και έπαιζαν. Είναι τρελό», είπε, προσθέτοντας ότι ο γιος της «έτρεμε» όταν έμαθε για τον θάνατο του φίλου του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ