Κοσμος

Θρίλερ με τις αυτοκτονίες δύο Ελληνίδων στην Κωνσταντινούπολη - Μία 31χρονη στο νοσοκομείο

Τι μετεδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο στην Τουρκία
Συγκλονίζουν οι αυτοκτονίες δύο Ελληνίδων στην Κωνσταντινούπολη © EPA / SEDAT SUNA

Κωνσταντινούπολη: Αυτοκτονίες Ελληνίδων - Νοσηλεύεται 31χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη

Οι αυτοκτονίες δύο Ελληνίδων στην Κωνσταντινούπολη απασχολούν τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ της Τουρκίας. Πριν από λίγες ώρες, μία 31χρονη γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη δίπλα από το πτώμα 52χρονου Νορβηγού σε διαμέρισμα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της χώρας. 

Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 54χρονη Ελένη Μπουλούντα αυτοκτονεί, κάνοντας βουτιά θανάτου από την ταράτσα εμπορικού κέντρου στην περιοχή Μπεϊλικτζουζού, προάστιο της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της Δευτέρας (15.1). Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Όταν ασθενοφόρο και αστυνομικοί έφτασαν το σημείο, ήταν ήδη αργά. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τη γυναίκα στην αυτοκτονία.

Κωνσταντινούπολη: Αυτοκτόνησε κάνοντας βουτιά θανάτου από γέφυρα

Λίγες ημέρες νωρίτερα, άλλη γυναίκα ελληνικής καταγωγής έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τη Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη. Η γυναίκα φέρεται να προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της στις προστατευτικές μπάρες της Γέφυρας, να εξήλθε του οχήματός της και στη συνέχεια να βούτηξε στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν ιατρικές ομάδες και δυνάμεις της αστυνομίας, ξεκινώντας έρευνα. Η σορός της βρέθηκε το ίδιο βράδυ στην παραλία Μπεσικτάς και στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, η γυναίκα είχε πέσει θύμα απειλών λόγω ερωτικής της σχέσης. Πριν δώσει τέλος στη ζωή της είχε αφήσει τα σκυλιά της σε φίλο της.

Στο νοσοκομείο 31χρονη που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα από τον νεκρό φίλο της στην Κωνσταντινούπολη

Ένας Νορβηγός και μία Ελληνίδα είχαν νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή Γαλατά, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη, που μπήκε με εφεδρικό κλειδί, όταν δεν μπόρεσε να τους βρει. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποίησε την αστυνομία και κάλεσε ασθενοφόρο. Όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπιστώθηκε ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός ενώ η Ελληνίδα ζούσε ακόμη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Τα αίτια του θανάτου του Νορβηγού δεν είναι γνωστά και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyg8xb8haqoh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ