Κοσμος

Μυστήριο με τον θάνατο 52χρονου Νορβηγού στην Κωνσταντινούπολη - Στο νοσοκομείο 31χρονη Ελληνίδα

Έρευνα για τις συνθήκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικές δυνάμεις στην Τουρκία δίπλα σε περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EPA / NECATI SAVAS

Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 52χρονος Νορβηγός - Στο νοσοκομείο 31χρονη Ελληνίδα - Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου

Μυστήριο καλύπτει μέχρι και αυτήν την ώρα τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας 52χρονος Νορβηγός τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη. Ο άνδρας μαζί με 31χρονη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, βρέθηκαν αναίσθητοι στο διαμέρισμα το οποίο είχαν νοικιάσει δύο ημέρες νωρίτερα. 

Σύμφωνα με τον Ant1, ιατρική ομάδα που έφτασε στο δωμάτιο διαπίστωσε ότι ο 52χρονος Νορβηγός είναι νεκρός, ενώ η 31χρονη Ελληνίδα ζωντανή και άμεσα τη μετέφεραν σε νοσοκομείο στην περιοχή Fatih Samatya με ασθενοφόρο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μετά το περιστατικό, κλιμάκια της αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνα και εξέταζαν το σπίτι για ώρες. Το άψυχο σώμα του Νορβηγού τουρίστα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου στο Bahcelievler.

Το sigmalive.com αναφέρει ότι ο 52χρονος και η 31χρονη εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα γύρω στις 13.30 στη συνοικία Hacımimi του Πέρα στο Γαλατά. Ο υπεύθυνος του διαμερίσματος Ιμπραχίμ E. δεν είχε λάβει κανένα νέο από το ζευγάρι και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και του είπε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Όταν κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, ο Ιμπραχίμ E., ο οποίος μπήκε με αντικλείδι, είδε το ζευγάρι πεσμένο στο πάτωμα του υπνοδωματίου. 

Η ακριβής αιτία θανάτου του τουρίστα θα διευκρινιστεί μετά τη νεκροψία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ