Η φωτογραφική διείσδυση ως πράξη μνήμης, βλέμματος και ηθικής στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής: Το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, λίγες μόλις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι για πολλούς η ωραίοτερη περίοδος του χρόνου με έντονα συναισθήματα ελπίδας, αγάπης, χαράς αλλά και προσφοράς σε μικρούς και μεγάλους.
Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στολίστηκαν, με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπιόνια και φανταχτερές γιρλάντες σε κεντρικές πλατείες και δρόμους, προσδίδοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Το Λονδίνο, η Ρώμη, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Τόκιο είναι μερικές μόνο από τις πόλεις που έβαλαν τα γιορτινά τους και εντυπωσίασαν για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα και να γιορτάσουν τον καινούργιο χρόνο.
Ακολουθεί μία περιήγηση στον κόσμο, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, μέσα από μαγευτικές εικόνες.
Δειτε περισσοτερα
Ομαδική έκθεση φωτογραφίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην iFocus Photo Gallery
Ο φωτογράφος Βασίλης Μακρής φωτογραφίζει και γράφει για τον «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941–1944»
Η πολυβραβευμένη φωτογράφος που γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζει γυναίκες μας εξηγεί τι την παρακινεί να τις αναζητά στα τέσσερα σημεία του πλανήτη.
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Μια έκθεση για τον έρωτα με πλήθος καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο