Κοσμος

Σούζαν Σόμερς: Πέθανε η ηθοποιός λίγο πριν κλείσει τα 77 της χρόνια

Στα 50 της, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σούζαν Σόμερς έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο μόλις μία ημέρα πριν από τα 77α γενέθλιά της
Η Σούζαν Σόμερς έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο μόλις μία ημέρα πριν από τα 77α γενέθλιά της © PAUL BUCK/EPA

Σούζαν Σόμερς: Πέθανε η ηθοποιός λίγο πριν κλείσει τα 77 της χρόνια από καρκίνο 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σούζαν Σόμερς που έγινε γνωστή κυρίως για τον ρόλο της ως Κρίσι Σνόου στη δημοφιλή κωμική σειρά της δεκαετίας του 1970 "Three's Company" αλλά και στη σειρά "Step by Step" που προβλήθηκε για επτά σεζόν, πέθανε νωρίς το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 76 ετών. Πιο συγκεκριμένα, έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο μόλις μία ημέρα πριν από τα 77α γενέθλιά της. 

Στα 50 της ετών, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού, γεγονός που ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο που βρισκόταν σε ύφεση. «Ξέρω πώς να φοράω τον εξοπλισμό μάχης και είμαι μαχήτρια», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο Instagram. H ανακοίνωση τώρα εκπροσώπου της συγγραφέας, τραγουδίστριας και επιχειρηματίας αναφέρει ότι: «Η Σούζαν Σόμερς πέθανε ειρηνικά στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου. Επέζησε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για περισσότερα από 23 χρόνια» αλλά και πώς ήταν περιτριγυρισμένη από τον αγαπημένο σύζυγό της, Άλαν Χάμελ, τον γιο της, Μπρους, και τη στενή οικογένειά της.

Suzanne Somers
© EPA

Ακόμη, ο ατζέντης της σημείωσε ότι η οικογένειά της είχε προγραμματίσει να συγκεντρωθεί τη Δευτέρα που θα ήταν τα 77α γενέθλιά της για να γιορτάσουν. «Αντίθετα, θα γιορτάσουν την εκπληκτική της ζωή και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκατομμύρια θαυμαστές και τους οπαδούς της που την αγάπησαν πολύ. Μια ιδιωτική οικογενειακή ταφή θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσει μνημόσυνο τον επόμενο μήνα», γράφει η ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης. Η κηδεία της ωστόσο, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο την επόμενη εβδομάδα.

Ποια ήταν η Σουζάν Σόμερς


Η Σουζάν Σόμερς γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1946 στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνιας, στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 1960 πρώτα με μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το The Love Boat και στη συνέχεια, έγινε γνωστή για τους τηλεοπτικούς της ρόλους, ιδίως ως Κρίσι Σνόου στη σειρά της δεκαετίας του 1970 «Three’s Company». Ακολούθησε το δικό της talk show- «The Suzanne Show»- και ένα πέρασμα από το διάσημο σόου Dancing with the Stars. Εκτός από την καριέρα της ως ηθοποιός, έγραψε αρκετά βιβλία, συμπεριλαμβανομένων τίτλων που αφορούν την αυτοβοήθεια και την υγεία, εστιάζοντας συχνά σε θέματα όπως η γυμναστική, η διατροφή και η εναλλακτική ιατρική. Ακόμη, έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στην προώθηση προϊόντων υγείας και ευεξίας, αλλά κυρίως για τη συσκευή άσκησης ThighMaster που δημιούργησε το 2019. 

Suzanne Somers
© EPA

Ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με διάφορα επιχειρηματικά εγχειρήματα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και εμπορίας προϊόντων περιποίησης του δέρματος και ομορφιάς. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ