Κοσμος

Συμφώνησαν τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την κληρονομιά των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ

Αποδέχονται την κληρονομία του «Καβαλιέρε» χωρίς καμία αμφισβήτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμφώνησαν να αποδεχθούν την κληρονομία του «Καβαλιέρε», χωρίς καμία αμφισβήτηση και περαιτέρω νομική κίνηση.
Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέτυχαν συμφωνία για να αποδεχθούν την κληρονομιά του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία © EPA/Guido Montani

Ιταλία: Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμφώνησαν να αποδεχθούν την κληρονομία του «Καβαλιέρε», χωρίς καμία αμφισβήτηση και περαιτέρω νομική κίνηση.

Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέτυχαν συμφωνία για να αποδεχθούν την κληρονομιά του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία, που απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο, αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, η πρωτότοκη κόρη του Μπερλουσκόνι, η Μαρίνα, και ο μεγαλύτερος γιός του, ο Πιερσίλβιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα τους, λαμβάνουν το 60% επί του συνόλου της περιουσίας του.

Τα τρία μικρότερα παιδιά, η Ελεονόρα, η Μπάρμπαρα και ο Λουίτζι -τα οποία ο «μίστερ τιβί» είχε αποκτήσει από τον γάμο με την Βερόνικα Λάριο-, συμφώνησαν να λάβουν το υπόλοιπο 40%.

Βάσει της συμφωνίας αυτή, δεν θα χρειαστεί αναλυτικός κατάλογος για την εκτίμηση της αξίας κάθε κινητού και ακίνητου αγαθού που απαρτίζουν την περιουσία του «Καβαλιέρε». Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σύνολο της περιουσίας του Μπερλουσκόνι ανέρχεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero γράφει ακόμη ότι θεωρείται πιθανό τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση της βίλα Τσερτόζα, στην Σαρδηνία, για την απόκτηση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αγοραστές που έχουν προσφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ