Σάλος στην Τουρκία με μοντέλο που φωτογραφήθηκε με την κοιλιά έξω σε τζαμί της Άγκυρας
Θύελλα αντιδράσεων στα social media
Τουρκία: Σάλος με μοντέλο - Η φωτογράφιση με την κοιλιά έξω σε τζαμί - Θύελλα αντιδράσεων στα social media
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία η φωτογραφίση που έκανε μοντέλο υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Μπιλάλ Κισά στο μεγαλύτερο τζαμί της Άγκυρας.
Και αυτό, διότι, το μοντέλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram φορά ένα κοντομάνικο που αφήνει έξω την κοιλιά του, ένα λευκό μαντίλι, ένα ροζάριο ενώ ποζάρει στο τζαμί Kocatepe.
«Αυτές οι φωτογραφίες αποδίδουν τη μαγία των αντίθετων στην πιο αγνή μορφή τους» έγραψε ο σκηνοθέτης στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες.
Από τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας οδήγησαν στην διεξαγωγή έρευνας: «Δικαστική και διοικητική έρευνα ξεκίνησε για τις φωτογραφίες που φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στο τζαμί Kocatepe στην πόλη μας και διακινήθηκαν μέσω των social media προσβάλοντας την λατρεία για το τζαμί».
Σε νέα του ανάρτηση στο Instagram ο σκηνοθέτης έγραψε: «Είμαι λυπημένος που βλέπω ότι η δουλειά που έκανα στο Kocatepe απομακρύνθηκε τόσο πολύ από τον σκοπό της και μπήκε σε άλλα μονοπάτια. Αν και πρόθεσή μου ήταν να σπάσω τις προκαταλήψεις για όσους δεν αγαπούν το τζαμί ώστε να δείξω ότι το τζαμί είναι ένας χώρος όπου όλοι βρίσκουν την ειρήνη, με ανησυχεί το γεγονός ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου κατηγορούνται μέχρι και για προδοσία. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή παρεξηγήθηκαν».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.