Κοσμος

Κίλιαν Μέρφι: Δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά καλός για μία μουσική καριέρα

Είχαν στο παρελθόν δημιουργήσει με τον αδελφό του το δικό τους συγκρότημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Κίλιαν Μέρφι
O Κίλιαν Μέρφι © Instagram

Κίλιαν Μέρφι: Δεν πίστευε ότι ήταν αρκετά καλός για μία μουσική καριέρα - Είχαν στο παρελθόν δημιουργήσει με τον αδελφό του το δικό τους συγκρότημα

Ο Κίλιαν Μέρφι είπε ότι δεν ακολούθησε μουσική καριέρα επειδή δεν πίστευε ότι ήταν «αρκετά καλός».

Σε συνέντευξη του στο NME, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Oppenheimer» μίλησε για την αγάπη του για τον Frank Zappa και τους Beatles.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τους Beatles, ο Μέρφι και ο αδελφός του, δημιούργησαν ακόμη και το δικό τους συγκρότημα: The Sons of Mr Green Genes, που πήρε το όνομά του από μια μελωδία του Zappa από το άλμπουμ του 1969 «Hot Rats».

Κίλιαν Μέρφι: Η απόρριψη της πρότασης για πέντε άλμπουμ λόγω καλλιτεχνικής ανεξαρτησίας

Τα τραγούδια του συγκροτήματος του Μέρφι ήταν παρόμοια πειραματικά, με «εκκεντρικούς στίχους και ατελείωτα σόλο κιθάρας». Τελικά, τους προσφέρθηκε μια συμφωνία για πέντε άλμπουμ από την Acid Jazz που εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά ο ηθοποιός και ο αδελφός τους την απέρριψαν, επικαλούμενοι λόγους καλλιτεχνικής ανεξαρτησίας.

Ο Κίλιαν Μέρφι όταν ρωτήθηκε για την ταινία μικρού μήκους του 2002 Watchmen - τη μοναδική του απόπειρα συγγραφής σεναρίου την υποτίμησε.

«Απλώς ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήμουν αρκετά καλός πραγματικά» είπε. «Γι’ αυτό, ξέρετε, δεν ασχολήθηκα ούτε με τη μουσική. Μου αρέσει να κάνω ένα πράγμα αρκετά καλά» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι είναι απίθανο αυτό να αλλάξει στο μέλλον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.