- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Έλον Μασκ θα πληρώσει τα νομικά έξοδα όσων αδικήθηκαν εξαιτίας αναρτήσεων στο X
Δέσμευση του δισεκατομμυριούχου για την πολιτική της πλατφόρμας
Ο Έλον Μασκ λέει πως το X θα πληρώσει τα νομικά έξοδα ανθρώπων που «αντιμετωπίστηκαν άδικα» έπειτα από αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα.
Ο Έλον Μασκ δήλωσε πως η πλατφόρμα του κοινωνικής δικτύωσης X θα πληρώσει τα νομικά έξοδα και θα καταθέσει αγωγές για λογαριασμό ανθρώπων, οι οποίοι αντιμετωπίστηκαν άδικα από εργοδότες επειδή έκαναν κάποια ανάρτηση ή ακόμη και «like» σε ανάρτηση άλλου στον ιστότοπο που ήταν προηγουμένως γνωστός ως Twitter.
«Αν αντιμετωπιστήκατε άδικα από τον εργοδότη σας επειδή κάνατε κάποια ανάρτηση ή κάνατε 'like' σε κάτι σε αυτή την πλατφόρμα, θα χρηματοδοτήσουμε τα νομικά σας έξοδα», ανέφερε ο Μασκ σε καταχώρισή του αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ στην X, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει όριο στη χρηματοδότηση των νομικών εξόδων.
«Και δεν θα ασκήσουμε απλώς αγωγές, θα το κάνουμε εξαιρετικά ηχηρά και θα καταδιώξουμε επίσης τα συμβούλια διευθυντών των εταιρειών», δήλωσε αργότερα ο Μασκ απαντώντας σε ανάρτηση που υποστήριζε ότι τίποτε δεν αλλάζει ταχύτερα τη συμπεριφορά στις ΗΠΑ από μια απειλή για μαζικές αγωγές.
Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Μασκ δήλωσε πως οι χρήστες της X κατέγραψαν σε διάστημα ενός μήνα «νέο υψηλό» ρεκόρ ενώ ανήρτησε γράφημα, σύμφωνα με το οποίο έχουν ξεπεράσει τα 540 εκατομμύρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.