- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του αρχηγού κόμματος του Βελγίου σε ριάλιτι
Δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που εμφανίστηκε σε ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας
Georges-Louis Bouchez: Η συμμετοχή του αρχηγού κόμματος του Βελγίου σε ριάλιτι και οι αντιδράσεις
Η συμμετοχή του επικεφαλής του γαλλόφωνου κόμματος MR, Ζορζ - Λουί Μπουσέ, σε ριάλιτι έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Βέλγιο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκπομπή ονομάζεται «Ειδικές Δυνάμεις: ο τολμών νικά» και, όπως εξηγεί η εφημερίδα Brussels Times, σε αυτή συμμετέχουν 11 διασημότητες - συμπεριλαμβανομένων τραγουδιστών, ηθοποιών και αθλητών - οι οποίες παρακολουθούν μια εξαήμερη εκπαίδευση στην έρημο του Μαρόκου για να ενταχθούν στις ειδικές δυνάμεις, την επίλεκτη μονάδα του βελγικού στρατού.
Αν και αρκετές γαλλόφωνες εφημερίδες θέτουν ερωτήματα για την αυξανόμενη προβολή των πολιτικών στη φλαμανδική τηλεόραση ενόψει των εκλογών του 2024, η κριτική που ασκήθηκε στον Μπουσέ επικεντρώθηκε έντονα στο πώς η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων αποκάλυψε τον πραγματικό του χαρακτήρα, σημειώνουν οι Brussels Times. «Ένα φαινομενικά αλαζονικό παιδί του μπαμπά που, κατά τη διάρκεια των τεστ της στρατιωτικής εκπαίδευσης, τα πήγε στραβά σχεδόν σε σημείο παρωδίας», αναφέρει η φλαμανδική εφημερίδα De Morgen, επισημαίνοντας ότι, στην αρχή, οι άλλοι διαγωνιζόμενοι τον έβρισκαν ακόμα διασκεδαστικό, αλλά κανείς δεν γελούσε στο τέλος.
Ο Ζορζ-Λουί Μπουσέ δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που εμφανίστηκε σε ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Ο Φλαμανδός σοσιαλιστής ηγέτης Κόνερ Ρουσό ήταν κρυμμένος με κουστούμι κουνελιού στο The Masked Singer, η υπουργός Εσωτερικών Ανελί Βερλίντεν ταξίδεψε στην Ελλάδα για την εκπομπή Viva La Feta και ο υπουργός Δικαιοσύνης Βίνσεντ Βαν Κουίκενμπορν πέρασε τέσσερις ημέρες στη φυλακή για το Recht naar de gevangenis.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.