- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά» - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Σακίρα μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω της τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.
Ο 8χρονος Σάσα και ο 10χρονος Μίλαν ακολούθησαν τη μητέρα τους στις ΗΠΑ, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να απευθύνει δημόσια έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν το δικαίωμα των γιων της να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και να μην τους ακολουθούν συνεχώς.
«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ,
Σε αυτή την περίοδο της αλλαγής στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια εκ μέρους του Τύπου γύρω από εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη πολιορκία και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη.
Τώρα που εισέρχονται σε ένα νέο στάδιο της ζωής τους, καλώ τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.
Παρακαλούμε να μην τα ακολουθείτε στην είσοδο ή την έξοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στη Βαρκελώνη, για να πάρετε φωτογραφίες.
Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο μαζί τους, έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο παιδιών 8 και 10 ετών που το μόνο που θέλουν είναι να μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο και να πηγαίνουν στο σχολείο νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας την ηρεμία να μην τους κυνηγούν ή να μην υπόκεινται στον συνεχή έλεγχο των καμερών.
Εκφράζω αυτό το αίτημα όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που επιθυμεί να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας,
Σακίρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του νησιού από τις ΗΠΑ
Άμεση και οργισμένη η διπλωματική αντίδραση της ινδικής κυβέρνησης
Περιοδεία στην Αφρική για τον ποντίφικα
«Η αμερικανική πυρηνική ομπρέλα παραμένει ο ύψιστος εγγυητής ασφάλειας για την Ευρώπη»
Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram
Εξουδετερώθηκε ο δράστης - Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του πριν την επίθεση
Η δωρεάν είσοδος στα εθνικά μουσεία και τις γκαλερί της χώρας είχε θεσπιστεί το 2001
Η στροφή στην τεχνητή νοημοσύνη προκαλεί «αναταράξεις» στον τεχνολογικό κολοσσό
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 2.300 ανθρώπους από τις 2 Μαρτίου
Το μήνυμα μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
Η σπάνια περίπτωση μιας γυναίκας που διέψευσε τις προγνώσεις των γιατρών
Το Ιράν ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»
Η ανακοίνωση της Τεχεράνης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε τη δημοσιοποίησή τους ήδη από τον Φεβρουάριο
Το κορίτσι που έγραφε μυθιστορήματα στα 9 της χρόνια, βγήκε από το σπίτι στα 25 της — και εξαφανίστηκε για πάντα
Αναλυτές εκτιμούν ότι ο Λέων επιχειρεί να εδραιωθεί ως ηθική φωνή του πλανήτη
Η απόφαση του Ιράν να επιτρέψει τη ναυσιπλοΐα φέρνει ανακούφιση στην παγκόσμια αγορά ενέργειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.