- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αλλαγή τοποθεσίας της δίκης του ζητά ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες πριν του απαγγελθούν κατηγορίες
Τι υποστηρίζει
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά αλλαγή τοποθεσίας της δίκης του, λίγες ώρες προτού να του απαγγελθούν κατηγορίες
Λίγες ώρες προτού να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για την υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία η δίκη.
Με ανάρτησή του στον ιστότοπό του, τον Truth Social, ο Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ άδικο» το γεγονός ότι θα προσαχθεί στο Μανχάταν «όπου ορισμένες περιοχές ψήφισαν 1% Ρεπουμπλικάνους» και πρότεινε να μεταφερθεί η υπόθεση στο γειτονικό Στάτεν Άιλαντ, μια «πολύ δίκαιη και ασφαλή τοποθεσία» που είναι πιο φιλικά διακείμενη προς το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Εξαπέλυσε επίσης δριμύτατη επίθεση στον «δικαστή και την οικογένειά του» που «μισούν τον Τραμπ», σχολιάζοντας ότι η κόρη του εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία της νυν αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις. «Παρωδία δίκης», καταλήγει η ανάρτηση.
Yποστηρικτές και επικριτές έξω από το δικαστήριο
Λίγοι υποστηρικτές και επικριτές του Τραμπ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν, αναμένοντας την προσαγωγή του, εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφαλείας. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από έναν ρεπόρτερ του BuzzFeed, διακρίνονται δύο γυναίκες, υποστηρίκτριες του Τραμπ –η μία από αυτές είναι τυλιγμένη με μια αμερικανική σημαία– να μαλώνουν με μία τρίτη με αφορμή ένα μεγάλο, μαύρο πανό που έγραφε «Ο Τραμπ ψεύδεται συνέχεια». Η συμπλοκή σταμάτησε με την επέμβαση της αστυνομίας.
Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ αναμένεται ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου μετά την απαγγελία κατηγοριών. Ο Τραμπ θα επιστρέψει στη Φλόριντα και θα μιλήσει από την κατοικία του, στο Μαρ-α-Λάγκο, στις 03.15 της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).
«Σήμερα (Τρίτη) είναι η ημέρα που ένα κυβερνών πολιτικό κόμμα ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ τον κύριο αντίπαλό του χωρίς να έχει διαπράξει ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ» έγραψε ο ίδιος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε σήμερα το πρωί σε υποστηρικτές του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.