- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
ΗΠΑ: Υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο συγγραφέας του «Woke Inc»
Ο δεύτερος με Ινδική καταγωγή μετά την Νίκι Χέιλι
ΗΠΑ: Υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο συγγραφέας του «Woke Inc»
Ο επιχειρηματίας Βιβέκ Ραμασουάμι ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα είναι υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024.
«Για να βάλουμε την Αμερική πρώτη, πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά τι είναι η Αμερική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος», έγραψε ο Ραμασουάμι σε κύριο άρθρο της Wall Street Journal. «Ξεκινάω όχι μόνο μια πολιτική εκστρατεία, αλλά ένα πολιτιστικό κίνημα για τη δημιουργία ενός νέου αμερικανικού ονείρου - ενός ονείρου που δεν αφορά μόνο τα χρήματα, αλλά την αδιαμαρτύρητη επιδίωξη της αριστείας».
Ο Βιβέκ Ραμασουάμι είναι επιχειρηματίας στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης και έχει γράψει δύο βιβλία, το «Έθνος των θυμάτων: Woke, Inc.» και «Woke, Inc: Inside Corporate America's Social Justice Scam».
Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου η Νίκι Χέιλι, πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας και πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, έγινε η πρώτη αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της την περασμένη εβδομάδα. Ο Τραμπ ανακοίνωσε πέρυσι την τρίτη του εκστρατεία για τον Λευκό Οίκο. Ορισμένοι άλλοι Ρεπουμπλικανοί έχουν κάνει κινήσεις που υποδηλώνουν ενδιαφέρον για μια εθνική εκστρατεία και εξετάζουν ανοιχτά το ενδεχόμενο προεδρικής υποψηφιότητας.
«Αγκαλιάζουμε κοσμικές θρησκείες όπως ο κλιματισμός, ο κοβιδισμός και η ιδεολογία των φύλων για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για νόημα, αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε τι σημαίνει να είσαι Αμερικανό», έγραψε ο Ραμασουάμι
«Η κορυφαία προτεραιότητα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος θα πρέπει να είναι να καλύψει αυτό το κενό με μια εμπνευσμένη εθνική ταυτότητα κατά της ατζέντας των woke», συνέχισε.
Ανάφερει επίσης ότι επιδιώκει τη διασφάλιση των συνόρων, την κατάργηση της θετικής δράσης και την κατάργηση της προστασίας της δημόσιας διοίκησης για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους.
Κατέθεσε δήλωση υποψηφιότητας στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή νωρίτερα την Τρίτη και έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε εκδήλωση του Polk County GOP στην Αϊόβα την Πέμπτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φόβοι για νέα άγρια επεισόδια και λεηλασίες σε καταστήματα
Ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός και σκηνοθέτης έκανε το ντεμπούτο του στην εκπομπή το 1999
Έντονη κινητικότητα στο παρασκήνιο για το ουκρανικό
Πώς βλέπουν την ασφάλεια η ισραηλινή δεξιά και η ισραηλινή κεντροαριστερά
Για να επιβληθούν οι νέοι κανόνες, χρειάζεται το αίσθημα της συλλογικής ανασφάλειας να είναι κυρίαρχο και αναμφισβήτητο
Το πετρελαιοφόρο θα μεταφέρει 40.000 μετρικούς τόνους ντίζελ, ενώ θα ακολουθήσουν επιπλέον φορτία
«Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν»
Πώς αποκαλύφθηκε η απίστευτη απάτη
Οι χειρισμοί του Τραμπ δεν σταματούν να προβληματίζουν τους Ευρωπαίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Μάικλ Ο'Λίρι προειδοποιεί για κατακόρυφη άνοδο τιμών λόγω του κόστους των καυσίμων
Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του δράστη
Αποχωρεί από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ποιος κρατά τον διακόπτη για τα ουκρανικά drones
Τι πρέπει να μάθει από αυτές
Από τη βενζίνη των 4,28 δολαρίων μέχρι τις επιχειρήσεις της ICE
Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό
Χρήση βιομετρικής αναγνώρισης με τη βοήθεια τις τεχνητής νοημοσύνης για διαδηλωτές με καλυμμένο το πρόσωπο
H Αθήνα απώλεσε όλα τα ερείσματά της, ενώ η Τουρκία κατάφερε να αποκτήσει ουσιαστικά τα δικά της επενδύοντας χρήματα και προοπτικές.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.