- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Θα παραστεί ο Χάρι στη στέψη του Κάρολου;
«Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε» απαντά ο ίδιος
Πρίγκιπας Χάρι: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για τη στέψη του πατέρα του Κάρολου – Όσα είπε σε συνέντευξή του
Ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του, του βασιλιά Κάρολου, σύμφωνα με απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, στο οποίο λέει ότι το να σιωπά αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν βοηθάει.
Ο Χάρι, ο νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, έχει παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίες πρόκειται να προβληθούν πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare» την ερχόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να περιλαμβάνονται περισσότερες επικρίσεις εναντίον της βασιλικής οικογένειας και των συμβούλων της.
Ερωτηθείς αν θα παραστεί στη στέψη (σ.σ. το Μπάκιγχαμ έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου) σε περίπτωση που προσκληθεί, ο Χάρι απαντάει: «Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν».
“The door is always open.”
— ITV (@ITV) January 5, 2023
Prince Harry sits down for an exclusive interview with Tom Bradby this Sunday at 9pm on ITV1.
Harry: The Interview | Watch on ITV1 or stream on ITVX at 9pm on Jan 8.@tombradby #ITV #ITVX pic.twitter.com/dJotkK7pOz
Το απόσπασμα αναρτήθηκε σήμερα από το ITV στο Twitter λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση από την Guardian αποσπασμάτων από το βιβλίο του Χάρι, στο οποίο κατηγορεί τον αδελφό του Ουίλιαμ ότι στη διάρκεια ενός καβγά με αφορμή τη σύζυγο του Χάρι, την Μέγκαν, τον έσπρωξε και τον έριξε στο πάτωμα.
Σύμφωνα με τον Χάρι το επεισόδιο έγινε στο σπίτι του στο Nottingham Cottage το 2019, όταν ο αδελφός του χαρακτήρισε την Μέγκαν «δύσκολη» και «σκληρή».
«Δεν ξέρω πώς σιωπώντας πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα», λέει ο Χάρι.
Ερωτηθείς για την αντίδραση του Ουίλιαμ στα επικριτικά του σχόλια αφότου παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2020, ο Χάρι απάντησε: «Προφανώς θα έχει πει ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί».
Η συνέντευξη στο ITV και μια άλλη εμφάνισή του στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS θα προβληθούν την Κυριακή, δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν με άκουγε, θα είχε υπάρξει συμφωνία με τη Ρωσία εδώ και πολύ καιρό», τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα μέτρα επιβάλλονται μετά τα επεισόδια και τις λεηλασίες που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων
«Εσύ είσαι ο άνθρωπος που θέλω στο πλευρό μου, Μπίμπι», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νέο πλήγμα στο Vision 2030, το φιλόδοξο πρόγραμμα οικονομικού μετασχηματισμού του βασιλείου
Η οικογένειά της επιβεβαίωσε ότι πέθανε στο νοσοκομείο έχοντας κοντά της τους αγαπημένους της
Γιατί οι φωτιές αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες
Ο πρώην ταξιτζής, Πολ Μακένζι αυτοανακηρύχθηκε πάστορας και ίδρυσε τη Διεθνή Εκκλησία της Χαρμόσυνης Είδησης
Οχυρώνονται» τα καταστήματα της πολυτελούς Βία Μοντεναπολεόνε
Η παρέμβαση για τις εκλογές
Οι εταιρείες μεταπώλησης αναζητούν τις ύποπτες αγγελίες
Η 68χρονη δημοσιογράφος κάλυψε επί δεκαετίες πολέμους και κρίσεις σε όλο τον κόσμο
Από τον σχολιαστή του CNN μέχρι την πρώην παρουσιάστρια του Fox
2.400 συλλήψεις, απαγορεύσεις κυκλοφορίας και φόβοι για νέα επεισόδια
Δορυφορικές εικόνες είχαν αναζωπυρώσει τις ελπίδες για τον εντοπισμό του Lockheed Electra
Η εταιρεία απειλείται με πρόστιμο 200.000 δολαρίων την ημέρα
Γιατί η Μόσχα δεν θεωρεί ακόμη τη σύγκρουση νίκη
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και έδωσε εντολή στους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους
Ο Ολλανδός ηγέτης και ο σύντροφός του θα γίνουν γονείς την άνοιξη του 2027
Η νέα μαρτυρία στο δικαστήριο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.