- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βρέθηκε το πτώμα της 18χρονης που είχε αρνηθεί να παντρευτεί με συνοικέσιο ομοεθνή της Πακιστανό
Αγνοούνταν εδώ και έναν χρόνο στην Βόρεια Ιταλία
Ιταλία: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της 18χρονης Σαμάν Αμπάς που είχε αρνηθεί να παντρευτεί με συνοικέσιο στο Πακιστάν
Οι ιταλικές αρχές εντόπισαν το πτώμα της 18χρονης Σαμάν Αμπάς που αγνοούνταν εδώ και πάνω από ένα χρόνο, έπειτα από την άρνησή της να ταξιδέψει στο Πακιστάν για να παντρευτεί με «γάμο από συνοικέσιο».
Η Σαμάν ζούσε στη Νοβελάρα, στη βόρεια Ιταλία, κοντά στην Μπολόνια. Το 2020 αρνήθηκε να πάει στο Πακιστάν για να παντρευτεί έναν εξάδελφό της, όπως της ζητούσε η οικογένειά της. Καθώς ήταν ανήλικη, απευθύνθηκε στην Πρόνοια που την εγκατέστησε σε έναν ξενώνα, τον Νοέμβριο του 2020.
Το πτώμα της έφηβης ταυτοποιήθηκε από οδοντιατρικά αρχεία μετά την ανακάλυψη ανθρώπινων λειψάνων κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της τον Νοέμβριο του 2022, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Ansa επικαλούμενο τη δικηγόρο Μπάρμπαρα Ιανουτσέλι.
Η Αμπάς δεν είχε θεαθεί από τον Απρίλιο του 2021. Πέντε μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα και του θείου της, θα δικαστούν τον επόμενο μήνα για έναν αποκαλούμενο «φόνο για λόγους τιμής» που συγκλόνισε την Ιταλία.
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του θύματος.
Ένα κάταγμα σε ένα οστό στο μπροστινό μέρος του λαιμού στηρίζει τη θεωρία ότι η Σαμάν στραγγαλίστηκε, είπε η Ιανουτσέλι, δικηγόρος της οργάνωσης Penelope που ειδικεύεται σε υποθέσεις αγνοουμένων.
Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η οικογένεια εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η Σαμάν είχε σχέση με ένα αγόρι στην Ιταλία.
Οι αρχές υποπτεύονται ότι η έφηβη δολοφονήθηκε καθώς επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειας της για να πάρει κάποια έγγραφα, όταν ζούσε σε ξενώνα υπό τη φροντίδα της Πρόνοιας. Ο πατέρας της, Σαμπίρ Αμπάς συνελήφθη στο χωριό του στο ανατολικό Πακιστάν τον Νοέμβριο ως ύποπτος για τη δολοφονία. Πάντα αρνείτο ότι η κόρη του ήταν νεκρή.
Ο θείος της εκδόθηκε από τη Γαλλία και θα δικαστεί, μαζί με δύο από τα ξαδέρφια της. Η μητέρα της παραμένει ελεύθερη και πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Πακιστάν
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.