Κοσμος

7χρονη έφτιαξε βίντεο για τον μελλοντικό της αδελφό - Οι γονείς της το βρήκαν μετά τον θάνατό της

Το αδελφάκι της γεννήθηκε δύο χρόνια μετά τον χαμό της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ντέστινι Ρίκεμπεργκ με τους γονείς της και τα σκυλιά τους
© Facebook

Το βίντεο κοριτσιού με συμβουλές για το μελλοντικό αδελφάκι της και η συγκινητική ιστορία - Η αποκάλυψη δύο χρόνια μετά τον θάνατό της

Δύο χρόνια πριν η μικρή Ντέστινι Ρίκεμπεργκ πεθάνει από καρκίνο είχε επιλέξει να τραβήξει με το κίνητό της τηλέφωνο ένα βιντεάκι στο οποίο μιλούσε στο αδελφάκι, το οποίο προσδοκούσε να της χάριζαν οι γονείς της. Πρόσφατα, κι ενώ έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από αυτή τη λήψη, οι γονείς του κοριτσιού βρήκαν το βίντεο και το μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Tik Tok, σκορπώντας συγκίνηση. 

Η Ντέστινι Ρίκεμπεργκ από την Αλαμπάμα πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 σε ηλικία μόλις εννέα ετών, μετά από 8μηνη μάχη με το ηπατοβλάστωμα, έναν σπάνιο τύπο καρκίνου του ήπατος. Στο βίντεο, η Ντέστινι, που ήταν τότε 7 ετών, εξηγεί ότι είχε ένα ισχυρό προαίσθημα πως οι γονείς της μπορεί να αποκτήσουν άλλο ένα μωρό μια μέρα, και έτσι αποφάσισε να του δώσει τις συμβουλές της, εν αγνοία των γονιών της, Λακρετία και Ντάστιν. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο μικρός της αδελφός ήρθε στον κόσμο. 

Όσα έλεγε η 7χρονη στον αδελφό της

«Θέλω απλώς να ξέρεις ότι σε αγαπώ και ότι είσαι ένα υπέροχο αδερφάκι», λέει η Ντέστινι στο βίντεο. «Δεν σε έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα είσαι τέλειος ή τέλεια». Σε άλλο σημείο, η Ντέστινι εξηγεί ότι ενώ υπάρχει η πιθανότητα οι γονείς της να μην αποκτήσουν άλλο παιδί, εκείνη είναι σίγουρη πως θα συμβεί. Στη συνέχεια μοιράζεται μερικές συμβουλές προς το πιθανό αδερφάκι της, λέγοντας: «Δεν είμαι τέλεια, ούτε και εσύ είσαι. Απλά να είσαι ευτυχισμένη στη ζωή σου. Ποτέ να μην είσαι κακιά. Εγώ ήμουν πάντα ευτυχισμένη, πάντα καλή».

Στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok, η μαμά της Ντέστινι εξηγεί πως το βίντεο τραβήχτηκε 4 χρόνια πριν, αλλά προσθέτει πως το βρήκε μόλις πρόσφατα στο κινητό της κόρης της. «Αυτό έγινε προτού διαγνωστεί με καρκίνο» έγραψε. «Δεν της είχαμε πει ποτέ ότι θα είχε αδερφό ή αδερφή. Το να έχουμε αυτό το βίντεο που άφησε η ίδια πριν πεθάνει στο μελλοντικό της αδερφάκι, είναι τόσο πολύτιμο».

Στην σελίδα της, η μητέρα της εξήγησε ότι η Ντέστινι αρρώστησε κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων του 2019 και αφού πέρασε ώρες στα επείγοντα και επισκέφθηκε διάφορες κλινικές διαγνώστηκε με καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου 2020. «Ο κόσμος μας σταμάτησε και δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος», λέει η μητέρα. Μία εβδομάδα αργότερα, η Ντέστινι υπέστη αιμορραγία και σύντομα παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια, έχασε την ικανότητά της να περπατάει και χρειαζόταν σωληνάκια για να τρώει και να αναπνέει σωστά. 

Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της ίδρυσαν το Destiny StrongER, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που είναι αφιερωμένος στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα για τον καρκίνο και στην ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο.

Δείτε το βίντεο

@destinysmomma707 Literally found this video from 4 years ago in Destiny’s phone. This was well before she had cancer. We never told her that she would have a brother or sister. To have this video left by her before she died to her future sibling is priceless. #signs #heaven #angel #signsfromheaven #signsfromangels #grief #childloss #cancersucks #cancer #fyp #foryoupage ♬ original sound - Destinysmomma707

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ