- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H New York Post του Μέρντοχ τρολάρει τον Τραμπ: Συνταξιούχος από τη Φλόριντα...
Tα μέσα του μεγιστάνα του Τύπου έχουν πάρει αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο
NY Post: Καυτηρίαζει την υποψηφιότητα Τραμπ
Η ταμπλόιντ εφημερίδα του ομίλου του Ρούπερτ Μέρντοχ αναφέρθηκε ειρωνικά στον Τραμπ ως «άνδρα από τη Φλόριντα» στο εξώφυλλό της, χλευάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του -η οποία πραγματοποιήθηκε από το θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.
Στο εσωτερικό φύλλο της εφημερίδας, μια σύντομη στήλη που αποδίδεται στο προσωπικό της Post ήταν γεμάτη σαρκασμό.
«Μόλις 720 ημέρες πριν από τις επόμενες εκλογές, ένας συνταξιούχος από τη Φλόριντα έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος», ξεκινά το άρθρο και συνεχίζει: «Σε μια κίνηση που κανένας πολιτικός εμπειρογνώμονας δεν περίμενε, ο άπληστος παίκτης του γκολφ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το έναυσμα από το Μαρ-α-Λάγκο, θέρετρο και βιβλιοθήκη των διαβαθμισμένων εγγράφων του».
«Ο Τραμπ, διάσημος για τα χρυσά λόμπι και για την απόλυση ανθρώπων σε ριάλιτι της τηλεόρασης, θα γίνει 78 ετών το 2024. Τα επίπεδα χοληστερόλης του είναι άγνωστα, αλλά το αγαπημένο του φαγητό είναι η καρβουνιασμένη μπριζόλα με κέτσαπ», συνεχίζει η New York Post.
The New York Post buried Trump's 2024 campaign launch on page 26: "Florida Man Makes Announcement." pic.twitter.com/EfWVQmNWyN
— Dylan Stableford (@stableford) November 16, 2022
Στροφή ενάντια στον Τραμπ από τα ΜΜΕ του Μέρντοκ μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα ενημέρωσης της οικογένειας Μέρντοκ παίρνουν τις αποστάσεις τους από τον πρώην πρόεδρο και μεγιστάνα των ακινήτων. Είχε ήδη επικριθεί με σφοδρότητα από την Wall Street Journal έπειτα από την αιματηρή έφοδο οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον την 6η Ιανουαρίου 2021.
Όμως αυτή τη φορά, «είναι καιρός ο Τραμπ να εγκαταλείψει την πολιτική», πέταξε αρθρογράφος της New York Post, της ταμπλόιντ εφημερίδας της News Corp, η οποία επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ σχεδόν όσο και στους Δημοκρατικούς, τους οποίους σφυροκοπεί καθημερινά.
Το πρωτοσέλιδο της Post την περασμένη Πέμπτη καταλάμβανε ολόκληρο καρικατούρα του κ. Τραμπ καθώς πάει να πέσει από έναν τοίχο από τούβλα, αναφορά στο τείχος που υποσχόταν να υψώσει στα σύνορα με το Μεξικό για να σταματήσει την παράτυπη μετανάστευση, αλλά «δεν έκτισε».
Μια ημέρα νωρίτερα, η εφημερίδα έβαζε στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις με μια κόρη του στην αγκαλιά και τίτλο «DeFUTURE», προσφέροντας απροκάλυπτα υποστήριξη σε αυτόν που θεωρείται ο πιο ισχυρός δυνητικός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι G7 καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις και ζητά άμεση αποκλιμάκωση στην περιοχή
Ο στρατηγός Ζαμίρ προειδοποιεί για βεληνεκές 4.000 χλμ και συνέχιση επιχειρήσεων σε Ιράν και Λίβανο
Έφυγε στα 81 του ο πρώην διευθυντής του FBI – Καθοριστική η έρευνά του για το 2016
Πυραυλικό πλήγμα σε ευαίσθητη πυρηνική εγκατάσταση, με τραυματίες και ένταση σε δύο μέτωπα
Τηλεφωνική επικοινωνία με Χριστοδουλίδη εν μέσω ανησυχιών για εμπλοκή των βάσεων σε επιχειρήσεις
Χωρίς δημόσια εμφάνιση ο νέος ηγέτης του Ιράν - Ερωτήματα για την υγεία του και αν ασκεί εξουσία
Με τον πόλεμο (του) στο Ιράν, ο Ντόναλντ Τραμπ χρεοκοπεί όλα όσα οι ΗΠΑ θεωρητικά πρεσβεύουν
Οι Ιταλοί ψηφίζουν για τη Δικαιοσύνη, με το αποτέλεσμα να κρίνει την πολιτική ισχύ της κυβέρνησης
Κοινή διεθνής δήλωση και στρατιωτικές εξελίξεις εν μέσω κρίσης στη ναυσιπλοΐα του Κόλπου
Ο ΔΟΑΕ κάλεσε «σε στρατιωτική αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος πυρηνικού δυστυχήματος»
«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του πολέμου»
Είχε αρχίσει από τον Μάιο του 2022 να δημοσιεύει σχόλια για υποτιθέμενα προβλήματα του Twitter
Τηλεοπτικά δίκτυα προσφέρουν «χρυσή αμοιβή» για μία συνέντευξη
Δείτε το υλικό που κυκλοφόρησε
Η 31χρονη γέννησε ένα πρόωρο μωρό που πέθανε μία ώρα αργότερα
Οι αντιφατικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου
Η ιστορία της μεγάλης και μοναδικής απόδρασης από τη φυλακή - φρούριο
Υπό τον φόβο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να εισβάλει στο νησί της Αρκτικής
Το Χάρβαρντ είχε μηνύσει την κυβέρνηση πέρυσι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.