Κοσμος

O Mασκ στην κριτική της Οκάζιο Κορτέζ για το «μπλε τικ»: «Καλά τα λες αλλά τώρα πλήρωσε»

Ως γνωστόν ο δισεκατομμυριούχος χρέωσε 8 δολάρια την υπηρεσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
unnamed__9_

Έλον Μασκ εναντίον Οκάζιο Κορτέζ για τα 8 δολάρια του μπλε τικ στο Twitter

Ο Έλον Μασκ απάντησε στην βουλευτή Αλεσάντρια Οκάζιο Κορτέζ η οποία άσκησε κριτική στο σχέδιό του να χρεώνει 8 δολάρια το μήνα στους χρήστες του Twitter για να λαμβάνουν το «μπλε τικ» την επαλήθευση δηλαδή του λογαριασμού τους. 

«Lmao με έναν δισεκατομμυριούχο που προσπαθεί σοβαρά να πουλήσει στον κόσμο την ιδέα ότι η "ελευθερία του λόγου" είναι στην πραγματικότητα ένα συνδρομητικό πρόγραμμα 8 δολαρίων/μήνα», έγραψε η βουλευτής στο Twitter με τον δισεκατομμυριούχο να απαντά «Τα σχόλιά σας εκτιμώνται, τώρα πληρώστε 8 δολάρια».

Αργότερα ο Μασκ ανέβασε ένα tweet με ένα φούτερ αξίας σχεδόν 60 δολαρίων από τον ιστότοπο της βουλευτή των Δημοκρατικών. 

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος και νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ, ανακοίνωσε την Τρίτη με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις. Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της.

Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή μιας νέας, ακριβότερης υπηρεσίας ονόματι Twitter Blue, με την οποία θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.