Κοσμος

Μαρτυρία στη δίκη Γουάινσταϊν: «Ζητούσε να κοιτάζω το μόριό του όσο αυνανιζόταν»

H κατάθεση της γυναίκα που του έκανε θεραπευτικό μασάζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Xάρβει Γουάινσταιν
O Xάρβει Γουάινσταιν © ΕPA Pool

Η κατάθεση της μασέρ του Γουάινσταϊν - Οι απαίτησεις του την ώρα της δουλειάς της 

Μια θεραπεύτρια μασάζ με άδεια άσκησης επαγγέλματος αφηγήθηκε μια σειρά περιπτώσεων κατά τις οποίες ο άλλοτε μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν επιτέθηκε σεξουαλικά και αυνανίστηκε μπροστά της κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ραντεβού.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι την πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τον παραγωγό ως πελάτη, εκείνος άλλαξε απότομα τη φιλική του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ενός μασάζ, τη στρίμωξε στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου και αυνανιζόταν μπροστά της, χούφτωσε το στήθος της και της φώναζε.

«Είπε: 'Κοίταξέ με, πες μου πόσο μεγάλο είναι το πουλί μου. Κοίταξέ με. Κοίταξέ με. Γαμώτο, κοίταξέ με», κατέθεσε η άγνωστη #3, υψώνοντας τη φωνή της στο εδώλιο, ώστε να εντυπώσει τον τόνο με τον οποίο της μιλούσε ο Γουάινσταιν. Καθώς άρχισε να δακρύζει, είπε στους ενόρκους ότι συνέχισε να λέει στον Γουάινσταιν «όχι» και «προσπάθησε να απομακρυνθεί από αυτόν όσο το δυνατόν περισσότερο». Αλλά εκείνος συνέχισε να λέει: «Κοίτα τον πούτσο μου. Πες μου πόσο μεγάλο είναι το πουλί μου» σύμφωνα με το Variety. 

Στην εναρκτήρια δήλωσή του, ο δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είπε ότι πολλές από τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο πελάτης του ήταν στην πραγματικότητα συναινετικό σεξ που οι κατήγοροί του επαναδιατύπωσαν αφού ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν έγινε αλεξικέραυνο για το κίνημα #MeToo το 2017. Για την περίπτωση της γυναίκας που κατέθεσε την Τρίτη, ο Werksman αρνήθηκε ότι τα γεγονότα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της συνέβησαν.

Η δίκη του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ξεκίνησε αυτή την προηγούμενη εβδομάδα. Ο 70χρονος παραγωγός ταινιών εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 23 ετών αφού καταδικάστηκε για σεξουαλικά εγκλήματα στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2020.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY