- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ιρλανδία: Ο 24χρονος αδελφός σκότωσε τα δίδυμα και την 18χρονη
Πώς πιστεύεται ότι έγινε το έγκλημα
Ιρλανδία: Ο 24χρονος αδελφός ο δράστης της δολοφονίας - Η εκτίμηση των αρχών για το έγκλημα
Συγκλονίζουν την Ιρλανδία οι εξελίξεις για το έγκλημα με θύματα μία 18χρονη και δίδυμα παιδιά 8 ετών. Δράστης φέρεται να είναι ο μεγάλος τους αδελφός, ένας 24χρονος που συνελήφθη από τις αρχές.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 24χρονου κατέθεσε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ζήτησε να κρατηθεί ο πελάτης σου σε ειδικά διαμορφωμένο κελί προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.
To 18χρονο θύμα φέρεται να προσπάθησε να σώσει τα δίδυμα αδέλφια της, πριν τους μαχαιρώσει ο 24χρονος και τους ρίξει από το παράθυρο. Η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι φώναζαν απελπισμένα για βοήθεια πριν ο αδερφός τους τα μαχαιρώσει και τα ρίξει από το παράθυρο. Ο 14χρονος αδερφός τους κατάφερε να διαφύγει και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Γείτονες άκουσαν μία γυναίκα να ουρλιάζει «βοήθησέ με» και κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με την Sun, στο σπίτι «ήταν ένα λουτρό αίματος» και «αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία ευκαιρία. Η σκηνή ήταν φρικτή και τα θύματα είχαν βίαιο θάνατο».
Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως μαχαιρώθηκε πρώτα η Λίζα που επιχείρησε να εμποδίσει τον αδερφό της να πλησιάσει τα δίδυμα. Μετά τα τηλεφωνήματα των γειτόνων, ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και εισέβαλαν στο σπίτι, αντικρίζοντας τη Λίζα νεκρή δίπλα από τη σκάλα. Τότε ο 24χρονος κλειδώθηκε στη σοφίτα και οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν λαστιχένιες σφαίρες και χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να βγει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν τέιζερ και τον συνέλαβαν. Η μητέρα των παιδιών φαίνεται πως δεν βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, αλλά την ειδοποίησαν και όταν επέστρεψε αντίκρισε το λουτρό αίματος.
Η 18χρονη Λίζα, η 8χρονη Τσέλσι και ο 8χρονος Κρίστι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Με πληροφορίες από Guardian
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βερολίνο και Ρώμη αναζητούν κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό απέναντι σε ΗΠΑ, δασμούς και εσωτερικές διαφωνίες
Επιφυλακτικοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες
«Μαρκ, να θυμάσαι ότι ο Καναδάς ζει χάρη στις ΗΠΑ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Τι έπρεπε να κάνουν; Να αφήσουν ένα παιδί πέντε ετών να πεθάνει από το κρύο;» διερωτήθηκε
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πώς από ένα ταψάκι κέικ έγινε ένα από τα διασημότερα παιχνίδια στον κόσμο
Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ενταχθεί είναι η Ουγγαρία
Ειρωνεία στα social media μετά την παραδοχή του Τσέχου πρωθυπουργού για ακριβή υδρόγειο και γεωπολιτικά σχόλια
Μελέτη της Greenpeace αποκαλύπτει ακραία συγκέντρωση αγροτικών επιδοτήσεων σε έξι χώρες της ΕΕ
Γροιλανδία: «Κόκκινη γραμμή» η κυριαρχία – Άγνοια για όσα συζήτησαν Τραμπ και Ρούτε
Ο πρόεδρος αμφισβητεί τη μεθοδολογία της Times–Siena και μιλά για «εγκληματικές» δημοσκοπήσεις
Γονείς ζήτησαν την απαγόρευσή του από σχολικές βιβλιοθήκες
«Μικροπράγματα» οι καταγγελίες, λέει η υπεράσπιση
Καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Harry σε Σικελία και Καλαβρία, εκτεταμένες ζημιές από την κακοκαιρία στον ιταλικό Νότο
Αγωγή 5 δισ. δολαρίων κατά της μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας
Σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να ζήτησε ακόμη και θέση στο πιλοτήριο
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η σύλληψη του μικρού Λίαμ και του πατέρα του
Αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης από τη φυλακή
Ο τραγικός απολογισμός αυξάνεται μετά τον εντοπισμό δύο ακόμη θυμάτων στο σημείο της σύγκρουσης
Γαλλική ναυτική επιχείρηση στη Μεσόγειο κατά δεξαμενόπλοιου υπό κυρώσεις, με στήριξη συμμάχων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.