Κοσμος

Οργή στις ΗΠΑ για τον άγριο ξυλοδαρμό πεσμένου άνδρα από αστυνομικούς στο Άρκανσο (βίντεο)

Δεν σταματούν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και να του ρίχνουν κλοτσιές στην πλάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί ξυλοκοπούν ακινητοποιημένο άνδρα στην άσφαλτο
Αστυνομικοί ξυλοκοπούν ακινητοποιημένο άνδρα στην άσφαλτο © YouTube

Άγριο ξύλο από αστυνομικούς σε ύποπτο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ. Τον έχουν ακινητοποιήσει και τον ξυλοκοπούν. Το βίντεο με τις μπουνιές στο πρόσωπο.

Στο Αρκάνσας των ΗΠΑ ο άγριος ξυλοδαρμός υπόπτου από αστυνομικούς έχει προκαλέσει σάλο. Το βίντεο που τράβηξαν περαστικοί, δείχνει τους τρεις αστυνομικούς να ξυλοκοπούν με απίστευτη βαναυσότητα τον πεσμένο άνδρα κατά τη διάρκεια της σύλληψης το Σάββατο (20/8).

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους. Σε βάρος τους διεξάγεται έρευνα. ΟΙ δύο είναι αστυνομικοί στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Κρόφορντ και ο τρίτος στο αστυνομικό τμήμα Μάλμπερι.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνονται οι αστυνομικοί να κρατούν στο έδαφος με τη βία ένα άτομο και να το γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, ρίχνοντάς του κλοτσιές στην πλάτη.

«Μην τον χτυπάτε. Χρειάζεται φάρμακα» ακούγεται μια γυναίκα να λέει, με τον έναν από τους τρεις αστυνομικούς να τη βρίζει και να την καλεί να απομακρυνθεί άμεσα από το σημείο.

Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του ακινητοποιημένου άνδρα στο Αρκάνσας

Ο ξυλοδαρμός του 27χρονου υπόπτου, που είναι ακινητοποιημένος στην άσφαλτο, σημειώθηκε στην πόλη Μάλμπερι. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ισχυρίζεται ότι ο άνδρας, ο οποίος ήταν ύποπτος για επίθεση σε υπάλληλο βενζινάδικου, αντιστάθηκε.

Στα social media έχει αναρτηθεί το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 27χρονου.

Police beat man in Mulberry, Arkansas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ