Κοσμος

Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει - Ο χορός με τραγουδιστή

Ποιος είναι ο άνδρας που την κρατά στην αγκαλιά

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Σάνα Μάριν, η Φινλανδή πρωθυπουργός, σε νέο βίντεο που προκαλεί αντιδράσεις. Χορεύει στην αγκαλιά τραγουδιστή σε κλαμπ του Ελσίνκι.

Η Σάνα Μάριν συνεχίζει να δέχεται τα πυρά από την αντιπολίτευση στη Φινλανδία για την ιδιωτική της ζωή. Μετά το βίντεο που τη δείχνει να χορεύει σε πάρτι, νέες εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα από νυχτερινή της έξοδο σε κλαμπ στο Ελσίνκι.

Αυτήν τη φορά η Φινλανδή πρωθυπουργός εμφανίζεται να χορεύει στην αγκαλιά ενός άνδρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου.

Την ώρα που η Φινλανδή πρωθυπουργός είναι αγκαλιά με τον τραγουδιστή, ακούγεται το ρεφρέν από το τραγούδι των Black Eyed Peas «I got a feeling that tonight’s gonna be a good, good night».

Στην πρώτη της δημόσια αντίδραση μετά τη διέρρευση του νέου αυτού βίντεο με τον χορό αγκαλιά με τραγουδιστή, η Σάνα Μάριν ξεκαθαρίζει ότι γνωρίζει πώς βιντεοσκοπείται διαρκώς, επισημαίνοντας ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που «κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού».

Πολιτικοί αναλυτές, πάντως, επισημαίνουν ότι όπως συμβαίνει με πολλά γεγονότα γύρω από την ιδιωτική ζωή της Σάνα Μάριν, έτσι και στο θέμα των βίντεο υπάρχει μεγάλη πόλωση από την αντιπολίτευση. Φέρνουν, μάλιστα, και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τα σεξιστικά σχόλια για το μαύρο σακάκι και το βαθύ ντεκολτέ ή τη φωτογραφία από paparazzi με το λευκό κολάν.

Ποιος είναι ο άνδρας που αγκαλιάζει τη Σάνα Μάριν στο βίντεο με τον χορό

Φινλανδικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο άνδρας που αγκαλιάζει τη Σάνα Μάριν είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta. Ο άνδρας έχει περασμένο το χέρι του στην πλάτη της Φινλανδής πρωθυπουργού και την αγκαλιάζει, ενώ πλησιάζει αρκετές φορές το πρόσωπό του στον λαιμό της.

«Σαφώς μεθυσμένη, χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άνδρες» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη φινλανδική ταμπλόιντ Seiska. «Οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι πάντως φαινόταν ακόμα εκεί» είπε ένας άλλος μάρτυρας για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο κλαμπ στο Ελσίνκι.

Σημειώνεται ότι η Σάνα Μάριν έχει δεχτεί κριτική και από μέλη του κόμματός της για το γεγονός ότι επιλέγει να κάνει παρέα με influencers και διασημότητες.

Η συζήτηση για τη Φινλανδή πρωθυπουργό, τη συμπεριφορά της και τον τρόπο που ντύνεται στην καθημερινότητά της έχει «φουντώσει» σε μια χρονική περίοδο που η Φινλανδία πήρε την ιστορική απόφαση να μπει στο ΝΑΤΟ, οι σχέσεις με τη Ρωσία βρίσκονται στο ναδίρ και έχουν αυξηθεί οι αμυντικές δαπάνες για τη «θωράκιση» της χώρας από εξωτερική απειλή.

Τι απαντά η Σάνα Μάριν στους επικριτές της μετά τα βίντεο με τον χορό

Η 36χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάρκους Ραικόνεν, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά.

Η Σάνα Μάριν έχει επικριθεί πολλάκις για τον τρόπο που ντύνεται και συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά της όταν δεν ασχολείται με τα πολιτικά της καθήκοντα.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντησή της στους επικριτές μετά τα βίντεο με τον χορό στο πάρτι.

Η Σάνα Μάριν έκανε τέστ για ναρκωτικά μετά το βίντεο με τον χορό στο πάρτι

Σημειώνεται ότι μέλη της αντιπολίτευσης, μετά τα βίντεο από το πάρτι σε ιδιωτική κατοικία στο Ελσίνκι, δεν σταματούν τις «σπόντες» για χρήση ναρκωτικών ουσιών, με τη Σάνα Μάριν να παραδέχεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ εκείνο το βράδυ, αρνούμενη ωστόσο ότι είχε πάρει ναρκωτικά. Δήλωσε δημόσια, μάλιστα, ότι είναι διατεθειμένη να υποβληθεί σε τεστ -όπως και το έπραξε τελικά.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/8) στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.

Η Σάνα Μάριν ανέλαβε την πρωθυπουργία στη Φινλανδία σε ηλικία 34 ετών © EPA/POOL

Και πρόσθεσε: «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη».