Κοσμος

Σάνα Μαρίν: H πρωθυπουργός της Φινλανδίας παντρεύτηκε

Τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάρκους Ραικόνεν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν παντρεύτηκε τον επί 16 χρόνια σύντροφό της, Μάρκους Ραικόνεν

Οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των ηνίων της διακυβέρνησης στο Ελσίνκι, η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν παντρεύτηκε τον από τα εφηβικά της χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της. Η 34χρονη πρωθυπουργός ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το Σάββατο τέλεσε τον γάμο της με τον Μάρκους Ράικονεν και δημοσίευσε φωτογραφία του ζεύγους με ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια.


Η κυβέρνηση της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι ο γάμος έλαβε χώρα στην Κερασάντα, την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, παρουσία μόνο των οικογενειών και των στενών φίλων του ζευγαριού.


Η Φινλανδή πρωθυπουργός και ο σύντροφός της είναι μαζί από την ηλικία των 18 ετών και, ήδη, έχουν αποκτήσει μία κόρη δυόμιση ετών, την Έμμα Αμαλία. Η Σάνα Μάριν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία με τον σύζυγό της από τον γάμο τους και έγραψε στη λεζάντα: «Χθες είπαμε ο ένας στον άλλον το "Ναι". Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που θα μοιραστώ τη ζωή μου με τον άντρα που αγαπώ. Έχουμε δει και έχουμε περάσει πολλά μαζί, έχουμε μοιραστεί χαρές και λύπες και υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον στα άσχημα και στην καταιγίδα. Ζήσαμε μαζί τη νεότητά μας, μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε με την αγαπημένη μας κόρη. Από όλους τους ανθρώπους εσύ είσαι ο κατάλληλος για μένα. Σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μου».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ