Κοσμος

Καυστικά σχόλια για την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή βίντεο που την δείχνει σε πάρτι

«Είναι η χειρότερη πρωθυπουργός που είχε η χώρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marin-finlandia

Δεκάδες καυστικά σχόλια δέχθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει.

Στο επίκεντρο των σχολιασμών έχει βρεθεί η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει με φίλους της.

Στα 36 της χρόνια, η Μάριν έχει γίνει πολλές φορές viral για τις χαλαρές εμφανίσεις της, μία εξ αυτών φαινόταν η ίδια να πίνει και να χορεύει με μια ομάδα φίλων της και να τραγουδάει τραγούδια του Φινλανδού ράπερ Petri Nygrd και της τραγουδίστριας της ποπ Antti Tuisku.

Sanna Marin ja alkoholi

Όπως αναφέρουν τα φινλανδικά ΜΜΕ, η Μάριν πλαισιώνουν στο βίντεο η καλλιτέχνις και η αδελφή της Άννα, η φωτογράφος και influencer Γιανίτα Αούτιο, η παρουσιάστρια Τίνι Βίλκστρομ, η τρομπετίστα Ιλόνα Ιλικόρπι, η παρουσιάστρια του ραδιοφώνου Καρολίνα Τουόμινεν, η στυλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλευτής Ιλμάρι Nούρμινεν του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Πολλοί Φινλανδοί πολίτες θεώρησαν την εμφάνιση της Μάριν «ασυμβίβαστη» με τη θέση της ενώ ο παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής Αλέξι Βαλαβουόρι τη χαρακτήρισε ως την πιο ανίκανη πρωθυπουργό που είχε ποτέ η χώρα.

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι cool... ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης μιας χώρας σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου. Ευχαριστώ», έγραψε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ