Κοσμος

Σάνα Μάριν: Τι απαντά η Φινλανδή πρωθυπουργός για το πάρτι (βίντεο)

«Έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου» ξεκαθάρισε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάλος στη Φινλανδία με την πρωθυπουργό Σάvα Μάριν και το πάρτι
Σάλος στη Φινλανδία με την πρωθυπουργό Σάvα Μάριν και το πάρτι © YouTube/Telegraph

Η Σάνα Μάριν, η Φινλανδή πρωθυπουργός, απαντά στους επικριτές της για τα βίντεο από το ιδιωτικό πάρτι όπου χορεύει.

Δεν άφησε ασχολίαστα η Σάνα Μάριν τα καυστικά σχόλια για τα βίντεο που τη δείχνουν σε πάρτι να διασκεδάζει χαλαρή και άνετη με casual ντύσιμο. Η Φινλανδή πρωθυπουργός, η οποία έχει επικριθεί πολλάκις για τον τρόπο που ντύνεται και συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά της όταν δεν ασχολείται με τα πολιτικά της καθήκοντα, πέρασε στην αντεπίθεση.

Στα βίντεο που διέρρευσαν, φαίνεται η Σάνα Μάριν να χορεύει με φίλες της και να διασκεδάζει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται κριτική για δημόσια εμφάνισή της. Τον Οκτώβριο του 2022 φωτογραφία της Σάνα Μάριν με μαύρο σακάκι και βαθύ ντεκολτέ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Finnish PM Sanna Marin parties hard at private event in leaked social media videos

Η Σάνα Μάριν εξηγεί τι συνέβη στο ιδιωτικό πάρτι - Το βίντεο με τη Φινλανδή πρωθυπουργό να χορεύει

Η Φινλανδή πρωθυπουργός, μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση, στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος τόνισε ότι τα βίντεο ήταν ιδιωτικά και το πάρτι έγινε σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι -ακόμα και έξαλλα- χορεύοντας και τραγουδώντας» ανέφερε. Και πρόσθεσε ότι πριν από το πάρτι η παρέα της είχε περάσει από δύο μπαρ στο Ελσίνκι.

Αφού παραδέχτηκε η Σάνα Μάριν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γιόρτασα -απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους (να χρησιμοποιούν ναρκωτικά)» ανέφερε επίσης η 37χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου».

Η Σάνα Μάριν ανέλαβε την πρωθυπουργία στη Φινλανδία το 2019 σε ηλικία 34 ετών. Το Ιούλιο η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού είχε γίνει viral, με τους υποστηρικτές της να αποθεώνουν το χαλαρό και άνετο στυλ της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ