Κοσμος

Σάνα Μαρίν: Viral η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού

Τράβηξε όλα τα βλέμματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάνα Μαρίν: Viral η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού
Σάνα Μαρίν: Viral η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού © Twitter

Σάνα Μαρίν: Viral η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού σε συναυλία με σορτσάκι και δερμάτινο.

Ανατρεπτική ήταν η εμφάνιση της Σάνα Μαρίν στο Ruisrock, ένα ροκ φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί Ruissalo της Φινλανδίας και αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας. H Φινλανδή πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο Ruisrock με κοντό τζιν σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν, μαύρο T-Shirt και αρβυλάκια και συγκέντρωσε την προσοχή των χρηστών στα social media.

Η φωτογραφία της Σάνα Μαρίν δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ώρες στον επίσημο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Instagram και συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων.

Στον δικό της λογαριασμό, η Σάνα Μαρίν ανέβασε μια φωτογραφία από το φεστιβάλ όπου πόζαρε η ίδια με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας στη λεζάντα ότι «οι διακοπές ξεκινούν σήμερα».

sanna

Και σε άλλες πλατφόρμες όμως η ροκ εμφάνιση της Φινλανδής πρωθυπουργού σχολιάστηκε εκτενώς. Στο Twitter, o λογαριασμός Very Finnish Problems δημοσίευσε τη φωτογραφία της Μαρίν από το φεστιβάλ και έθεσε την πρόκληση στους χρήστες να βρουν έναν πρωθυπουργό που είναι πιο cool.

Αν και αρκετοί χρήστες απάντησαν με φωτογραφίες του Τζάστιν Τριντό, της Τζασίντα Άρντερν και άλλων ηγετών, πολλοί ήταν εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι η Μαρίν κατέχει τα πρωτεία και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το στυλ και την αμεσότητά της με τον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ