Κοσμος

Ένοπλος στην Κίνα αιματοκύλισε νηπιαγωγείο - 3 νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι

Στους 6 οι τραυματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο στην Κίνα κατευθύνεται στο σημείο που σημειώθηκε επίθεση
Ασθενοφόρο στην Κίνα κατευθύνεται στο σημείο που σημειώθηκε επίθεση © EPA/WANG GANG (ΑΡΧΕΙΟ)

Στην Κίνα επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Οι τραυματίες έφθασαν τους 6.

Συναγερμός στην Κίνα όπου ένοπλος επιτέθηκε σε νηπιαγωγείο με μαχαίρι. Ο πρώτος απολογισμός από την επίθεση είναι τρεις νεκροί και 6 τραυματίες, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Ο χώρος γύρω από το νηπιαγωγείο στην Κίνα, όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι, έχει αποκλειστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την ηλικία των θυμάτων, όπως μετέδωσε το Reuters. Το νηπιαγωγείο βρίσκεται στην επαρχία Σιανξί στο βορειοανατολικό τμήμα της ασιατικής χώρας.

Πρώτες εικόνες μετά την επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο στην Κίνα - Διέφυγε ο δράστης

Ο δράστης φορούσε καπέλο και μάσκα, όταν μπήκε στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο στην Κίνα και σκόρπισε τον τρόμο. Ο 48χρονος διέφυγε και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε σχολικές μονάδες στην Κίνα. Το 2017 μαθητές μαχαιρώθηκαν μέσα σε νηπιαγωγείο από οπλισμένο άνδρα στην περιοχή Γκουανξί. Δύο χρόνια αργότερα, το 2019, σήμανε και πάλι συναγερμός στην Κίνα, όταν εισβολέας έριξε διαβρωτικό υγρό σε παιδιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ