- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Έλον Μασκ αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά αεροσυνοδό
«Μου είπε ότι θα μου αγοράσει ένα άλογο εάν του κάνω ερωτικό μασάζ» είπε η γυναίκα
O Έλον Μασκ φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια αεροσυνοδό της SpaceX και έπειτα να εξαγόρασε τη σιωπή της.
Το Business Insider ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι η SpaceX του Μασκ πλήρωσε 250.000 δολάρια το 2018 για να διευθετήσει μια αγωγή σεξουαλικής παρενόχλησης από μια ανώνυμη αεροσυνοδό ιδιωτικού αεροσκάφους που κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο.
Το καταγγελλόμενο περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2016, σύμφωνα με γραπτή δήλωση φίλης της αεροσυνοδού, καθώς και emails και άλλα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Insider.
Η αεροσυνοδός αρνήθηκε να κάνει μασάζ στον Mασκ σε επίμαχα σημεία και λίγο καιρό αργότερα είδε μείωση στον αριθμό των πτήσεων που αναλάμβανε. Όπως υποστηρίζει η αεροσυνοδός, ο Μασκ «της έδειξε τα γεννητικά του όργανα» και στη συνέχεια «την άγγιξε και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν «έκανε περισσότερα», αναφερόμενος στην εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων».
Το 2018 προσέλαβε δικηγόρο και έκανε επίσημα παράπονο στο τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας. Aκολούθησε διαδικασία διαμεσολάβησης, κατά την οποία ήταν παρών και ο ίδιος ο Μασκ.
Τελικά, η υπόθεση δεν πήγε ποτέ στο δικαστήριο, καθώς η αεροσυνοδός δέχτηκε να λάβει το ποσό των 250.000 δολαρίων με αντάλλαγμα τη σιωπή της και τη δέσμευση ότι δεν θα προχωρήσει σε μήνυση. Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της SpaceX , Κρίστοφερ Καρντάσι , δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα δηλώνοντας στο Business Insider: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω καμία συμφωνία διακανονισμού», τόνισε.
Ωστόσο, ο Μασκ πέρασε στην αντεπίθεση διαψεύδοντας χθες το βράδυ τους ισχυρισμούς αυτούς στο Twitter. Θεωρεί ότι το θέμα «είναι πολιτικά υποκινούμενο» και το χαρακτήρισε «ποταπό». Πιστεύει ότι οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν χθες από το Insider ήταν μία «απεχθής» επίθεση με πολιτικό κίνητρο εν μέσω της εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 56χρονος ηγέτης του Ιράν έχει χάσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο πόδια του
Πάνω από 11 δισ. δολάρια σε λιγότερο από μία εβδομάδα και ο πόλεμος εξαντλεί όπλα και πόρους
Δύο διπλωμάτες από πρεσβείες σε Κοπεγχάγη και Καμπέρα εγκαταλείπουν τις θέσεις τους ζητώντας άσυλο
Ο Γκρέγκορι Μικς κάλεσε τον Ερντογάν «να αλλάξει άμεσα πορεία»
Συναγερμός στο Γουέστ Μπλούμφιλντ με αυτοκίνητο να πέφτει στη συναγωγή Temple Israel και να ακολουθούν πυροβολισμοί
Η μήνυση αφορά παραβίαση εμπορικού σήματος και παραπλάνηση πελατών
Γιατί κατεβαίνουν μέχρι τα σπίτια οι αρκούδες στην Ιαπωνία;
Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν,
Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ιράν απαντά στις απειλές Τραμπ για το ηλεκτρικό δίκτυο
Περίπου 660 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο
Το Ιράν έχει ποντίσει περίπου 12 νάρκες στα Στενά του Ορμούζ
Έρευνα δείχνει το κόμμα του Νigel Farage πρώτο σε γκέι και αμφιφυλόφιλους άνδρες, παρά τις αντι-LGBTQ πολιτικές του κόμματος
Η συγκλονιστική ιστορία που έφερε στο προσκήνιο η πρώην σύζυγός του ηθοποιού του Grey’s Anatomy, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ
«Είμαστε ανίκητοι», γράφει η ανάρτηση στο Χ
Ο ισραηλινός στρατός καλεί κατοίκους στη συνοικία Μπασούρα να απομακρυνθούν πριν από επιχείρηση
Τέσσερις ημέρες μετά τον διορισμό του, ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μίλησε μόνο γραπτώς - Και τα ερωτήματα παραμένουν
Ματωμένα πτερύγια όρκας ξεβράστηκαν σε παραλία - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα
Τα βίντεο εντοπίστηκαν μετά από αναφορές πολιτών και έρευνα σε διαδικτυακές πλατφόρμες
Οι αρχές της Ινδίας διερευνούν νοθεία γάλακτος
Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.