Κοσμος

Η Σάρλοτ έκλεισε τα 7 και ποζάρει στην Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή (εικόνες)

Η μικρή Σάρλοτ ποζάρει αγκαλιά με το κουτάβι της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ποζάρει χαμογελαστή στην Κέιτ Μίντλετον
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ © Instagram / dukeandduchessofcambridge

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ποζάρει χαμογελαστή στην Κέιτ Μίντλετον για τα 7ά γενέθλιά της - Αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Σάρλοτ, έκλεισε τα 7 της χρόνια και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημοσιεύοντας δύο νέες φωτογραφίες του κοριτσιού στις οποίες χαμογελά. Σε μία από αυτές κρατά αγκαλιά τον σκύλο της οικογένειας. 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η μικρή πριγκίπισσα φορά πουκάμισο και μπλε μπλούζα, έχει λιτά τα ξανθά της μαλλιά και ποζάρει με λαμπερό χαμόγελο στη μαμά της. Το φόντο είναι καταπράσινο και ολάνθιστο. 

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, στη δεύτερη φωτογραφία η μικρή Σάρλοτ κρατά τον Όρλα, ένα μαύρο κουτάβι, το οποίο έδωσε στην οικογένεια ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς το 2020. Το κουτάβι ήρθε στη ζωή της οικογένειας μετά τον θάνατο του Lupο τον Νοέμβριο του 2020. 

Η Σάρλοτ είναι το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ. Γεννήθηκε το 2015. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε το 2018, ενώ ο Τζορτζ γεννήθηκε το 2013. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ