- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
O Πούτιν και το Loro Piana μπουφάν των 14.000 ευρώ
Την ώρα που η ρωσική οικονομία πιέζεται αφάνταστα
Βλαντιμίρ Πούτιν: Έδωσε ομιλία με ένα πανάκριβο μπουφάν που είναι υπερδιπλάσιο του μέσου μισθού των Ρώσων.
Αντιδράσεις και αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το πανάκριβο ιταλικό μπουφάν το οποίο αγγίζει τις 14.000 ευρώ με το οποίο εμφανίστηκε χθες ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη φιέστα που οργάνωσε για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας.
Αν πιστέψουμε την Daily Mail, ο 69χρονος Πούτιν εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου σταδίου Λουζίνσκι της Μόσχας με ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα μπουφάν της ιταλικής φίρμας Loro Piana, που κοστίζει κάπου 1,5 εκατομμύριο ρούβλια, ποσό υπερδιπλάσιο του μέσου ετήσιου μισθού των Ρώσων την περασμένη χρονιά.
«Σήμερα (σ.σ χθες) σε μια συναυλία προς τιμήν της επετείου της προσάρτησης της Κριμαίας, ο Πούτιν φορώντας ένα πουπουλένιο μπουφάν αξίας 14.000 δολαρίων, είπε στους Ρώσους πώς οι κυρώσεις θα κάνουν τη Ρωσία ισχυρότερη και πώς ο ρωσικός στρατός θα νικήσει τον ναζισμό» ανέφερε ειρωνικά με από την πλευρά του το ουκρανικό πρακτορείο Nexta, παραθέτοντας σχετική ιστοσελίδα που πουλά το συγκεκριμένο μπουφάν.
Την ίδια ώρα που η οικονομική κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ρωσία επιταχύνθηκε στο 12,54 % – βάσει στοιχείων της 11ης Μαρτίου – και αναμένεται να πλήξει το βιοτικό επίπεδο υπό το καθεστώς του Πούτιν.
Η οικονομική κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο υπό το βάρος των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την εισβολή στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το κοινοβούλιο για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών
Οι, όχι και τόσο γνωστές, ρίζες
H ιστορία, οι παραδόσεις και οι συμβολισμοί
Πώς συνδέεται με τα γλυκά
Οι νέες οδηγίες στην πλατφόρμα
Στην απάντησή του δεν διατυπώνει ρητή θέση για τη νομιμότητα του μνημονίου
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
«Ήταν δικαιολογημένοι» είπε η εισαγγελία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.