- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα Υόρκη: Συνάντηση του Τζόνσον με τον Τζεφ Μπέζος της Amazon
Τι συζήτησαν για το θέμα της φορολογίας
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον συζήτησε το θέμα της φορολογίας κατά την συνάντηση που είχε με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη.
Συνάντηση με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη είχε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και συζήτησαν για το θέμα της φορολογίας.
"Ο πρωθυπουργός έθιξε το θέμα της φορολογίας και ελπίζει ότι θα μπορέσει να υπάρξει πρόοδος στην εφαρμογή της συμφωνίας της G7 για τους φόρους", δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ αναφερόμενος στην συνάντηση αυτή.
Ο Μπέζος δεσμεύτηκε χθες, Δευτέρα, να χορηγήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε δωρεές φέτος οι οποίες θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος.
Η δέσμευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως για το Bezos Earth Fund, το οποίο ο ιδρυτής της Amazon άρχισε να λειτουργεί πέρυσι για να υλοποιήσει τη δέσμευσή του για την χορήγηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην χρηματοδότηση επιστημόνων, ακτιβιστών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αγωνίζονται κατά των κλιματικών αλλαγών.
"Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τη δέσμευση του Bezos Earth Fund, που ανακοινώθηκε απόψε, να χορηγήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την προστασία δασών και την αφαίρεση του άνθρακα από τον αέρα", σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.
"Ο πρωθυπουργός και ο κ. Μπέζος συμφώνησαν να συνεργαστούν για να δουν τι περισσότερο θα μπορούσε να γίνει εν όψει και κατά την COP26", καταλήγει η βρετανική πρωθυπουργία σε ανακοίνωσή της, αναφερόμενη στην διάσκεψη για το κλίμα που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στη Γλασκώβη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.