- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Τραμπ: Το Facebook προσβάλλει τα 75 εκατ. ψηφοφόρους μου
«Η χώρα μας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί αυτές τις καταχρήσεις»
Ντόναλντ Τραμπ: Τι απαντά μετά την απόφαση του Facebook να «μπλοκάρει» τους λογαριασμούς του για δύο χρόνια.
Λόγο για προσβολή των ψηφοφόρων του κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του αντίδραση για το «μπλοκάρισμα» από το Facebook για δύο χρόνια, που ανακοινώθηκε σήμερα, Παρασκευή (4/6).
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε ότι «η απόφαση του Facebook είναι μια προσβολή» προς τους «75 εκατομμύρια ανθρώπους που μας ψήφισαν το 2020», προσθέτοντας πως στον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να τη γλυτώνει με τέτοια λογοκρισία και τέτοια φίμωση. Στο τέλος, θα κερδίσουμε. Η χώρα μας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί αυτές τις καταχρήσεις!».
«Μπλοκάρισμα» του Τραμπ για δύο χρόνια
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή (4/6) ότι θα συνεχίσει να έχει σε αναστολή τους λογαριασμούς του Ντόναλντ Τραμπ στη δημοφιλή πλατφόρμα για δύο χρόνια, μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.
Μάλιστα, επισημαίνεται από τον κολοσσό των social media ότι «δεδομένης της σοβαρότητας των περιστάσεων που οδήγησαν στην αναστολή του λογαριασμού του κ. Τραμπ, πιστεύουμε ότι οι ενέργειές του συνιστούσαν σοβαρή παραβίαση των κανόνων μας που αξίζουν την υψηλότερη διαθέσιμη ποινή σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα επιβολής».
Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία αναφέρει ότι ο λογαριασμός θα ανοίξει όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Ο λογαριασμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ βρίσκονται στον «πάγο» από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά το πρωτοφανές για την Αμερική περιστατικό εισβολής των οπαδών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Η απάντηση του Σουντάρ Πιτσάι στο αίτημα του πρόεδρου των ΗΠΑ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.