- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γαλλία: Νεκρή 14χρονη στον Σηκουάνα - Δύο συλλήψεις
Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν στο ποτάμι
Στη Γαλλία μια 14χρονη εντοπίστηκε νεκρή στον Σηκουάνα στο Παρίσι, με δύο συμμαθητές της να συλλαμβάνονται για την υπόθεση.
Μια 14χρονη βρέθηκε νεκρή στον Σηκουάνα στο Παρίσι τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, δύο συμμαθητές της την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν στο ποτάμι.
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε, επικαλούμενο αστυνομικές και δικαστικές πηγές, ότι η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.
Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι ένα αγόρι και η φίλη του, ηλικίας 15 ετών, «χτύπησαν και πέταξαν» στον Σηκουάνα τη 14χρονη, η οποία, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ήταν θύμα παρενόχλησης. Η μητέρα του αγοριού, που συνελήφθη, τηλεφώνησε στην αστυνομία χθες, γύρω στις 19.00 τοπική ώρα, για να καταγγείλει ότι ο γιος της και η φίλη του είχαν μόλις χτυπήσει μια συμμαθήτριά τους και είχαν τραπεί σε φυγή, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή.
Συγκεκριμένα, όπως η ίδια περιέγραψε στην αστυνομία, μεταξύ 16.00 και 17.00 τοπική ώρα, ο γιος της «της ανακοίνωσε ότι είχαν μόλις χτυπήσει ένα κορίτσι και εκείνο είχε πέσει στον Σηκουάνα», ανέφερε η εισαγγελία.
Η μαρτυρία της βοήθησε τις αρχές να εντοπίσουν τη σορό της 14χρονης, η οποία έφερε «ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο», διευκρίνισε η εισαγγελία. Η διαμάχη, που οδήγησε στην τραγωδία, φαίνεται να ξεκίνησε πριν από τις σχολικές διακοπές του Φεβρουαρίου, όταν φωτογραφίες του θύματος «με εσώρουχα» κυκλοφόρησαν στο Snapchat, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Το θύμα «μου μίλησε, μου είπε ότι την παρενοχλούσαν. Την είδα να έχει πιαστεί στα χέρια με εκείνη που την παρενοχλούσε μπροστά από τις τουαλέτες» την περασμένη εβδομάδα. «Είναι σοκαριστικό, είχε όλη τη ζωή μπροστά της», περιέγραψε, με δάκρυα στα μάτια, μια μαθήτρια, ζητώντας να μην κατονομαστεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.