Κοσμος

Κορωνοϊός: Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε καμπάνια για το εμβόλιο

Το βίντεο του NHS έχει γίνει ήδη viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλτον Τζον στην καμπάνια του NHS
Ο Έλτον Τζον στην καμπάνια του NHS © NHS

Κορωνοϊός: Έλτον Τζον και ο Μάικλ Κέιν πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας για τον εμβολιασμό.

Στην καμπάνια του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, που έχει ως στόχο να προτρέψει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, πρωταγωνιστούν ο Έλτον Τζον και ο Μάικλ Κέιν. 

Ο Έλτον Τζον και ο Μάικλ Κέιν φαίνεται να περνούν από οντισιόν για διαφημιστικό σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα, και οι δύο μιλούν για την ανάγκη οι πολίτες, και δη οι ευπαθείς ομάδες, να εμβολιαστούν, ενώ ο Μάικλ Κέιν σημειώνει ότι μόλις έκανε το εμβόλιο και ότι δεν πονά καθόλου. 

«Όσο περισσότεροι στην κοινωνία μας είναι εκείνοι που εμβολιάζονται, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να εξαφανίσουμε την εθνική πανδημία του κορωνοϊού» εξηγεί ο Έλτον Τζον στο διαφημιστικό του NHS, που κυκλοφόρησε εχθές Τετάρτη (10/2) και προσθέτει: «Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν μελετηθεί αναλυτικά και πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας».

«Όπως βλέπετε, είμαι ακόμα όρθιος». Μάλιστα, μία φωνή πίσω του προσποιείται πως δεν εντυπωσιάστηκε και ο Τζον του απαντά: «Τόσο τελευταία στιγμή, δεν θα βρείτε κάποιον καλύτερο».

Στο επόμενο κλιπ ο Μάικλ Κέιν κάνει το εμβόλιο μπροστά στην κάμερα. «Γειά σας, ονομάζομαι Μάικλ Κέιν. Μόλις έκανα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Δεν πόνεσε, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι».

Η καμπάνια έχει γίνει ήδη viral στα social media.

Sir Elton John and Sir Michael Caine encourage people to get vaccinated against coronavirus.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ