Brexit: Οι απαιτήσεις των Έλτον Τζον, Εντ Σίραν και Στινγκ
Σε τι αντέδρασαν στην βρετανική κυβέρνηση
Ο Έλτον Τζον, ο Στινγκ, ο Μπομπ Γκέλντοφ και ο Εντ Σίραν δήλωσαν ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου «απέτυχε επαίσχυντα» ως προς το Brexit.
Την αποτυχία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ως προς την εμπορική συμφωνία μετά το Brexit επεσήμανε ο Έλτον Τζον, ο Στινγκ, ο Μπομπ Γκέλντοφ, ο Εντ Σίραν κι άλλοι δημοφιλείς αστέρες της βρετανικής σκηνής.
Μάλιστα, παρότρυναν την κυβέρνηση της χώρας τους να καταλήξει σε μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διασφάλιση της βίζας και τα ταξίδια χωρίς γραφειοκρατία για το Brexit.
Ακόμη, επεσήμαναν πως το εμπορικό σύμφωνο, το οποίο και παρουσιάστηκε εκ μέρους της κυβέρνησης, οδηγεί σε «επιπλέον κόστος» και δουλειά που θα «καθιστούσε πολλούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μη βιώσιμους. Και ειδικά για τους μουσικούς που κάνουν τώρα τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους.
Γι' αυτό και ζήτησαν να προστεθεί στην εμπορική συμφωνία και ο όρος. οι μουσικοί και οι συνεργάτες τους να χρειάζονται ξεχωριστές θεωρήσεις για κάθε κράτος μέλος της ΕΕ.
Αυτή την ανοικτή επιστολή, την υπέγραψαν πάνω από 100 γνωστές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής. Η επιστολή αυτή συντάχθηκε από την Εταιρεία Μουσικών και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «The Times».
«Βρετανοί μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί και το προσωπικό υποστήριξής τους απογοητεύτηκαν δυστυχώς από την κυβέρνησή τους», ανέφερε η επιστολή. «Η συμφωνία που έχει γίνει με την ΕΕ έχει ένα κενό που πρέπει να είναι η απρόσκοπτη, ελεύθερη κυκλοφορία για τους μουσικούς».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.