Κοσμος

Βρετανία - Μπόρις Τζόνσον: Μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό

Το μήνυμα που στέλνει στους Βρετανούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπόρις Τζόνσον
Μπόρις Τζόνσον © EPA / JESSICA TAYLOR/UK PARLIAMENT / HANDOUT

Μπόρις Τζόνσον: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στη Βρετανία.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, έστειλε το μήνυμά του προς όλους τους Βρετανούς, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του πρώτου ατόμου κατά του κορωνοϊού.

«Μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό», έγραψε στο Twitter, καλωσορίζοντας την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και ευχαριστώντας το υγειονομικό προσωπικό, τους επιστήμονες και τους εθελοντές. Ο Μπόρις Τζόνσον, κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού. 

 

 

Μία 90χρονη γυναίκα το πρώτο άτομα που εμβολιάστηκε στη Βρετανία

Η 90χρονη Margaret Keenan είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που λαμβάνει το εμβόλιο της Pfizer/BioNtech κατά της covid-19. Η Keenan, που ζει στο Κόβεντρι εδώ και 60 χρόνια αλλά κατάγεται από τη Βόρεια Ιρλανδία, έκανε το εμβόλιο στις 6:30 το πρωί, τοπική ώρα, στο νοσοκομείο της πόλης.

«Αισθάνομαι τόσο προνομιούχα που είμαι ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάζεται κατά της Covid-19», δήλωσε η Keenan. «Είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να ζητήσω, επειδή σημαίνει πως μπορώ επιτέλους να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου το νέο έτος, αφού έμεινα μόνη μου το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς», πρόσθεσε.

COVID-19: First patient in the world is given a COVID-19 vaccine

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ