Κοσμος

Αλαμπάμα: Αστυνομικό τμήμα στόλισε δέντρο με φωτογραφίες σήμανσης

Διέγραψαν τη φωτογραφία από το Facebook μετά τα αρνητικά σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλαδιά χριστουγεννιάτικου δέντρου
Κλαδιά χριστουγεννιάτικου δέντρου © Unsplash/ Andre Gorham II

Αλαμπάμα: Οργή στα social media για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν αστυνομικοί στο τμήμα, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της σήμανσης.

Ποικίλες αντιδράσεις -κυρίως, όμως, αρνητικές- κατάφερε να συγκεντρώσει η ανάρτηση αστυνομικού τμήματος στην Αλαμπάμα. Σε αυτή, οι αστυνομικοί μοιράστηκαν μία φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φέρεται να στόλισαν στο τμήμα, χρησιμοποιώντας αντί για μπάλες, φωτογραφίες από τη σήμανση.

«Στολίσαμε το δέντρο μας με φωτογραφίες σήμανσης για να δείξουμε πόσους κακοποιούς έχουμε βγάλει από τους δρόμους του Μόμπαϊλ φέτος! Δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τους πιστούς μας followers!», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Facebook και συγκέντρωσε πάνω από 7.500 σχόλια, σύμφωνα με το Associated Press.  Ta περισσότερα από αυτά τα σχόλια χαρακτήριζαν ως «ελεεινή» την ανάρτηση και «ταπεινωτικό και απάνθρωπο» τον στολισμό, εξαναγκάζοντας τους υπεύθυνους να τη διαγράψουν.

Εκπρόσωπος του σερίφη διευκρίνισε στο al.com, ότι στην επίμαχη φωτογραφία είχε γίνει Photoshop και πως δεν εκτίθετο στο κτίριο της αστυνομίας, προσθέτοντας πως διέγραψαν την ανάρτηση μετά από απειλές για τη ζωή τους. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ