Στην Ιαπωνία 164 σκύλοι ζούσαν σε διαμέρισμα 30 τμ (βίντεο)
Ο χώρος ήταν γεμάτος κόπρανα - Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων
Αστυνομικοί αντίκρισαν 164 σκύλους μέσα σε διαμέρισμα 30 τμ στην Ιαπωνία - Οι απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό της κατοικίας.
Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στην Ιαπωνία όταν άνοιξαν την πόρτα σε διαμέρισμα 30 τμ και αντίκρισαν ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 164 σκύλους να ζουν σε άθλιες συνθήκες.
Όπου και να έστρεφαν το βλέμμα οι αστυνομικοί αντίκριζαν σκύλους. Πάνω σε ράφια, κάτω από καρέκλες και τραπέζια, ανάμεσα σε παλέτες. Ήταν υποσιτισμένοι και σχεδόν όλοι είχαν παράσιτα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, είχε προηγηθεί καταγγελία γείτονες, με φιλοζωικές οργανώσεις να κινητοποιούνται. Τελικά, η ιαπωνική αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο στα μέσα Οκτωβρίου, με τις απίστευτες εικόνες να μεταδίδονται από ιαπωνικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.
«Παντού υπήρχαν κόπρανα, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τη δυσοσμία» ανέφερε η Kunihisa Sagami, επικεφαλής της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων «Dobutsukikin».
Το διαμέρισμα 30 τμ, μέσα στο οποίο ζούσαν οι 164 σκύλοι, βρίσκεται στην πόλη Ιζούμο, στο δυτικό τμήμα της Ιαπωνίας. Στον συγκεκριμένο χώρο ζούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με την κόρη τους. Απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών υποστήριξαν ότι δεν είχαν τα χρήματα για να προχωρήσουν σε στείρωση, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ζώων να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.
Όπως έγινε γνωστό, τα σκυλιά θα απομακρυνθούν από το διαμέρισμα και αφού τους παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την υιοθεσία τους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.