Κοσμος

Στην Ιαπωνία 164 σκύλοι ζούσαν σε διαμέρισμα 30 τμ (βίντεο)

Ο χώρος ήταν γεμάτος κόπρανα - Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνολικά 164 σκυλιά ήταν στοιβαγμένα σε διαμέρισμα 30 τμ στην Ιαπωνία
Συνολικά 164 σκυλιά ήταν στοιβαγμένα σε διαμέρισμα 30 τμ στην Ιαπωνία © YouTube

Αστυνομικοί αντίκρισαν 164 σκύλους μέσα σε διαμέρισμα 30 τμ στην Ιαπωνία - Οι απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό της κατοικίας.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στην Ιαπωνία όταν άνοιξαν την πόρτα σε διαμέρισμα 30 τμ και αντίκρισαν ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 164 σκύλους να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Όπου και να έστρεφαν το βλέμμα οι αστυνομικοί αντίκριζαν σκύλους. Πάνω σε ράφια, κάτω από καρέκλες και τραπέζια, ανάμεσα σε παλέτες. Ήταν υποσιτισμένοι και σχεδόν όλοι είχαν παράσιτα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, είχε προηγηθεί καταγγελία  γείτονες, με φιλοζωικές οργανώσεις να κινητοποιούνται. Τελικά, η ιαπωνική αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο στα μέσα Οκτωβρίου, με τις απίστευτες εικόνες να μεταδίδονται από ιαπωνικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.

«Παντού υπήρχαν κόπρανα, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τη δυσοσμία» ανέφερε η Kunihisa Sagami, επικεφαλής της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων «Dobutsukikin».

Το διαμέρισμα 30 τμ, μέσα στο οποίο ζούσαν οι 164 σκύλοι, βρίσκεται στην πόλη Ιζούμο, στο δυτικό τμήμα της Ιαπωνίας. Στον συγκεκριμένο χώρο ζούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με την κόρη τους. Απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών υποστήριξαν ότι δεν είχαν τα χρήματα για να προχωρήσουν σε στείρωση, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ζώων να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Όπως έγινε γνωστό, τα σκυλιά θα απομακρυνθούν από το διαμέρισμα και αφού τους παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την υιοθεσία τους.

Rise of the Footsoldier - Official Trailer

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ    

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ